Vedella amb arròs i xampinyons

Pilar Cabré Rubio
(Tarragona)

Vedella amb arròs i xampinyons
De 20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

400 grs de vedella tallada en filets
4 cc d’oli
150 grs arròs NOMEN
100 grs xampinyons
1 gra d’all
1 got de brou d’au
1 ceba
1 tomàquet

EL·LABORACIÓ

Pelem, piquem i ofeguem la ceba amb oli, quan aquest estigui transparent, hi afegim els xampinyons nets, tallats i rentats i l’all picat.
Esperem que s’evapori l’aigua dels xampinyons i aboquem l’arròs.

Removem un minut i hi afegim el brou per deixar-ho bullir 15 minuts més.

Saltem els filets i els reservem, en el mateix oli sofregim el tomàquet pelat i tallat a daus i escampem el julivert picat.
Tallem la carn a tires fines i la posem en una cassola juntament amb el tomàquet i el julivert.
Llavors hi afegim la barreja de l’arròs amb els xampinyons, remenem un minut i servim de seguida.

Comparteix-ho!