Vedella amb arròs i xampinyons

Pilar Cabré Rubio
(Tarragona)

De 20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

400 grs de vedella tallada en filets
4 cc d’oli
150 grs arròs NOMEN
100 grs xampinyons
1 gra d’all
1 got de brou d’au
1 ceba
1 tomàquet

El·laboració

Pelem, piquem i ofeguem la ceba amb oli, quan aquest estigui transparent, hi afegim els xampinyons nets, tallats i rentats i l’all picat.
Esperem que s’evapori l’aigua dels xampinyons i aboquem l’arròs.

Removem un minut i hi afegim el brou per deixar-ho bullir 15 minuts més.

Saltem els filets i els reservem, en el mateix oli sofregim el tomàquet pelat i tallat a daus i escampem el julivert picat.
Tallem la carn a tires fines i la posem en una cassola juntament amb el tomàquet i el julivert.
Llavors hi afegim la barreja de l’arròs amb els xampinyons, remenem un minut i servim de seguida.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here