La varietat d'arròs per a melosos, caldosos i risottos
L'arròs carnaroli Nomen és un arròs de qualitat ric en proteïnes, minerals i vitamines. Aquesta varietat d'arròs és la més utilitzada pels cuiners per preparar plats tan prestigiosos com el risotto. És un arròs pur 100%, i en el seu cultiu no s'utilitzen adobs ni pesticides de síntesi, per això conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar.
Arròs rodó d'alta qualitat
L'Arròs Carnaroli és un arròs rodó d'alta qualitat, el millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molturació del gra closca esclofollat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat curosament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lèrgens, ni additius, ni gluten, cosa que el converteix en apte per a celíacs i persones amb intoleràncies alimentàries.
Consells de preparació
Amb foc mitjà/forta aboqui una mida d'arròs en dues mides de brou. Remeneu cada cert temps lleugerament amb una cullera de fusta perquè l'arròs deixi anar el midó. Quan l'arròs hagi absorbit el brou (aproximadament 5 minuts) i abans que quedi sec, incorporeu brou progressivament i continueu remenant. El brou total aproximat serà 4 cops el volum d'arròs. Moments abans d'acabar la cocció, incorporeu-hi mantega i formatge parmesà al gust. En acabar serviu-lo directament sense deixar reposar. Temps de cocció orientatiu: 12-16 minuts.