ARRÒS BASMATI NOMEN

Arròs basmati Nomen. L’aromàtic exquisit de les valls de l’Himàlaia.
L’arròs basmati Nomen és un arròs molt aromàtic conreat a les valls de l’Himàlaia. Segons els experts, és un dels arrossos més selectes i exquisits del món. Destaca per la seva excepcional blancor i l’especial aroma a nous.

Perfecte per a amanides, per a barrejar amb altres arrossos, com a acompanyament de plats de curri o plats orientals i exòtics en general. Després de cuinar-lo queda esponjós i conserva el seu sabor i aroma únics.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

10 minuts.

format recomendado

500 g | 1 kg.

Suggeriments Nomen

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Posar una cassola amb aigua a bullir. Tirar l'arròs ...

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

[embed]https://youtu.be/Y4_GjNW__8I[/embed] 1. Posem ...

Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

1. Tallem les albergínies a daus molt petits. 2. En ...

ARRÒS BASMATI NOMEN

La varietat arròs basmati

L'arròs basmati Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. Pel seu alt contingut en midó, és recomanable rentar-lo diverses vegades amb aigua corrent i fresca (fins que l'aigua surti clara) perquè quedi solt. L'arròs basmati Nomen té un índex glucèmic inferior al d'altres grans i arrossos, per la qual cosa és recomanable per a diabètics.

Consells de preparació

Aboca una mesura d'arròs prèviament esbandit en 2 mesures d'aigua bullint. Afegeix-hi 2 cullerades d'oli o mantega i sal. Remena-ho i deixa-ho coure a foc lent durant 10 minuts. Escorre l'excés de líquid i remena-ho abans de servir-ho perquè l'arròs quedi solt i al punt.