ARRÒS ESPECIAL RISOTTO NOMEN

Arròs especial risotto Nomen. El més famós de la cuina italiana.
L’arròs especial risotto Nomen és un arròs extra especial per a risottos i arrossos caldosos. Es tracta d’una varietat que permet que l’arròs sempre quedi homogeni, cremós i consistent.

Prepara tot tipus de risottos, arrossos caldosos o secs amb l’arròs especial risotto Nomen i els arrossos et quedaran més melosos que mai!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per a arrossos caldosos i 17, per a arrossos secs.

SUGGERIMENTS NOMEN

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d'oliva. Quan hagi agafat [...]

Risotto de safrà

Risotto de safrà

Preparem el caldo de verdures: 1. Pelem les pastanagues, els naps i les [...]

Risotto de carxofes amb pesto vegà

Risotto de carxofes amb pesto vegà

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=f7QfOo0_W34[/embed] Netegem les [...]

Risotto de carxofes amb pesto vegà
Comparteix-ho!

La varietat d'arròs especial risotto

L'arròs especial risotto Nomen és un arròs de qualitat extra ric en proteïnes, minerals i vitamines. Aquesta varietat d'arròs és la més utilitzada pels cuiners a l'hora de preparar plats tan reputats com el risotto. És un arròs pur 100%, i en el seu cultiu no emprem adobs ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar.

Qualitat d'arròs extra, la millor del mercat

Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat acuradament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs arbori. Deixa-ho coure durant 14 minuts per a obtenir un arròs caldós i 17 minuts, per a un arròs sec. Aquest arròs s'ha d'anar remenant durant la cocció perquè absorbeixi el líquid en què es cou i vagi desprenent una capa de midó que creï una crema al seu voltant. No cal deixar-lo reposar. L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, s'obté sempre el millor resultat.

Vegeu-ne més