ARRÒS ESPECIAL RISOTTO NOMEN

Arròs especial risotto Nomen. El més famós de la cuina italiana.
L’arròs especial risotto Nomen és un arròs extra especial per a risottos i arrossos caldosos. Es tracta d’una varietat que permet que l’arròs sempre quedi homogeni, cremós i consistent.

Prepara tot tipus de risottos, arrossos caldosos o secs amb l’arròs especial risotto Nomen i els arrossos et quedaran més melosos que mai!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per a arrossos caldosos i 17, per a arrossos secs.

format recomendado

1 kg. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d'oliva. Quan hagi agafat [...]

Risotto de safrà

Risotto de safrà

Preparem el caldo de verdures: 1. Pelem les pastanagues, els naps i les [...]

Risotto de carxofes amb pesto vegà

Risotto de carxofes amb pesto vegà

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=f7QfOo0_W34[/embed] Netegem les [...]

Risotto de carxofes amb pesto vegà
Comparteix-ho!

La varietat d'arròs especial risotto

L'arròs especial risotto Nomen és un arròs de qualitat extra ric en proteïnes, minerals i vitamines. Aquesta varietat d'arròs és la més utilitzada pels cuiners a l'hora de preparar plats tan reputats com el risotto. És un arròs pur 100%, i en el seu cultiu no emprem adobs ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar.

Qualitat d'arròs extra, la millor del mercat

Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat acuradament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs arbori. Deixa-ho coure durant 14 minuts per a obtenir un arròs caldós i 17 minuts, per a un arròs sec. Aquest arròs s'ha d'anar remenant durant la cocció perquè absorbeixi el líquid en què es cou i vagi desprenent una capa de midó que creï una crema al seu voltant. No cal deixar-lo reposar. L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, s'obté sempre el millor resultat.

Vegeu-ne més