La varietat d'arròs especial risotto
L'arròs especial risotto Nomen és un arròs de qualitat extra ric en proteïnes, minerals i vitamines.
Aquesta varietat d'arròs és la més utilitzada pels cuiners a l'hora de preparar plats tan reputats com el risotto.
És un arròs pur 100%, i en el seu cultiu no emprem adobs ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar.
Qualitat d'arròs extra, la millor del mercat
Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat acuradament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt.
És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries.
Consells de preparació
Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs arbori. Deixa-ho coure durant 14 minuts per a obtenir un arròs caldós i 17 minuts, per a un arròs sec.
Aquest arròs s'ha d'anar remenant durant la cocció perquè absorbeixi el líquid en què es cou i vagi desprenent una capa de midó que creï una crema al seu voltant. No cal deixar-lo reposar.
L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, s'obté sempre el millor resultat.