SÈMOLA DE BLAT

Sèmola de blat Nomen. Ideal per a plats dolços i salats.
La sèmola de blat és el producte obtingut de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de coloració groga uniforme.

A la cuina mediterrània s’utilitza per a sopes, farinetes o pastes i a la cuina oriental és un ingredient habitual en receptes com ara cuscús o tabule.

Amb la sèmola de blat pots preparar tradicionals migas, farinetes o arrebossats de textura cruixent, i és perfecta per a acompanyar carn, peix i verdura. A més, barrejada amb farina de blat surten esponjoses pizzes.

Entre les seves qualitats nutricionals destaca l’alt contingut en hidrats de carboni i en proteïnes i el seu baix nivell de sodi. És un aliment beneficiós per a persones amb problemes d’hipertensió o de colesterol, contribueix a una bona coagulació de la sang i ajuda al metabolisme dels ossos.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

250 g. | 500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

Suggeriments Nomen

SÈMOLA DE BLAT

Consells de preparació

Al teu brou preferit afegeix-hi 2 o 3 cullerades ben farcides de sèmola de blat per cada litre de brou. Remena-ho lentament i deixa-ho coure uns 20 minuts. Obtindràs una sopa de qualitat excepcional.