Sèmola de blat Nomen. Ideal per a plats dolços i salats.
La sèmola de blat és el producte obtingut de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de coloració groga uniforme.
A la cuina mediterrània s’utilitza per a sopes, farinetes o pastes i a la cuina oriental és un ingredient habitual en receptes com ara cuscús o tabule.
Amb la sèmola de blat pots preparar tradicionals migas, farinetes o arrebossats de textura cruixent, i és perfecta per a acompanyar carn, peix i verdura. A més, barrejada amb farina de blat surten esponjoses pizzes.
Entre les seves qualitats nutricionals destaca l’alt contingut en hidrats de carboni i en proteïnes i el seu baix nivell de sodi. És un aliment beneficiós per a persones amb problemes d’hipertensió o de colesterol, contribueix a una bona coagulació de la sang i ajuda al metabolisme dels ossos.
Descubre toda nuestra gama de productos
250 g. | 500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.
Barrejar en un bol la farina, la sèmola i la sal. Diluir ...
Vídeo recepta: