SÈMOLA DE BLAT

Sèmola de blat Nomen. Ideal per a plats dolços i salats.
La sèmola de blat és el producte obtingut de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de coloració groga uniforme.

A la cuina mediterrània s’utilitza per a sopes, farinetes o pastes i a la cuina oriental és un ingredient habitual en receptes com ara cuscús o tabule.

Amb la sèmola de blat pots preparar tradicionals migas, farinetes o arrebossats de textura cruixent, i és perfecta per a acompanyar carn, peix i verdura. A més, barrejada amb farina de blat surten esponjoses pizzes.

Entre les seves qualitats nutricionals destaca l’alt contingut en hidrats de carboni i en proteïnes i el seu baix nivell de sodi. És un aliment beneficiós per a persones amb problemes d’hipertensió o de colesterol, contribueix a una bona coagulació de la sang i ajuda al metabolisme dels ossos.

format recomendado

250 g. | 500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

SUGGERIMENTS NOMEN

Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Pizza de tomàquet, pernil dolç, alfàbrega i mozzarella

Barrejar en un bol la farina, la sèmola i la sal. Diluir el llevat en l'aigua [...]

Pastissets de sèmola amb rocafort i tomàquet sec
Comparteix-ho!

Consells de preparació

Al teu brou preferit afegeix-hi 2 o 3 cullerades ben farcides de sèmola de blat per cada litre de brou. Remena-ho lentament i deixa-ho coure uns 20 minuts. Obtindràs una sopa de qualitat excepcional.

Vegeu-ne més