SÈMOLA D’ARRÒS

Sèmola d’arròs Nomen. La sèmola sense gluten.
La sèmola d’arròs Nomen és un producte procedent de la molta del gra d’arròs, madur i sa de color blanc uniforme apta per a persones celíaques.

Ideal per a preparar plats dolços i salats com ara sopes, farinetes, cremes, purés, coques, i arrebossats de textura lleugera, també és perfecta per a acompanyar carn, peix i verdura.

A més, barrejada amb farina d’arròs surten saludables receptes de fàcil digestió.

Entre les seves qualitats nutricionals destaca la gran quantitat de minerals (calci, ferro) i vitamines que aporta. És una excel·lent font de fibra i conté molt pocs greixos saturats i colesterol, per això és un aliment saludable per al cor.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

250 g. | 500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

Suggeriments Nomen

SÈMOLA D’ARRÒS

Consells de preparació

Prepara el teu brou preferit amb sèmola en comptes d'arròs o pasta per a sopa. En posar-lo al foc afegeix-hi entre 2 i 3 cullerades ben farcides de sèmola per cada litre de brou. Remena-ho lentament i deixa-ho coure uns 10 minuts. Obtindràs la sopa més exquisida.