Albergínies farcides d’arròs i carn

Pili Parreño
(Girona)

20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

4 albergínies
1 ceba
1 carbassó
300 grs d'arròs Nomen Extra
350 grs de carn picada de porc i vedella
1 pot de pebrots del piquillo
Tomàquet fregit
Formatge mozzarella

El·laboració

Es tallen per la meitat les albergínies i se’n la carn. Amb aquesta carn de les albergínies i les verdures ben trossejades elaborem una samfaina. Coem l’arròs i reservem. Saltegem la carn. Es barregen les verdures, l’arròs i la carn. A continuació s’afegeix formatge mozzarella i es gratina al forn.

Per a la presentació es pot fer un llit de tomàquet fregit amb pebrots al piquillo. Per a fer-ho tan sols cal batre tots dos ingredients fins aconseguir la textura desitjada.
Presentar amb diversos pebrots als costats.

Tan sols queda gaudir-ne! Bon profit!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here