Albergínies farcides d’arròs i carn

Pili Parreño
(Girona)

Albergínies farcides d’arròs i carn
20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 albergínies
1 ceba
1 carbassó
300 grs d'arròs Nomen Extra
350 grs de carn picada de porc i vedella
1 pot de pebrots del piquillo
Tomàquet fregit
Formatge mozzarella

EL·LABORACIÓ

Es tallen per la meitat les albergínies i se’n la carn. Amb aquesta carn de les albergínies i les verdures ben trossejades elaborem una samfaina. Coem l’arròs i reservem. Saltegem la carn. Es barregen les verdures, l’arròs i la carn. A continuació s’afegeix formatge mozzarella i es gratina al forn.

Per a la presentació es pot fer un llit de tomàquet fregit amb pebrots al piquillo. Per a fer-ho tan sols cal batre tots dos ingredients fins aconseguir la textura desitjada.
Presentar amb diversos pebrots als costats.

Tan sols queda gaudir-ne! Bon profit!

Comparteix-ho!