Arròs amb espinacs i ou ferrat

Montserrat Grau Honrubia
(Lleida)

Arròs amb espinacs i ou ferrat
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

300 grs d’arròs integral Nomen
1 ou per persona
300 grs d’espinacs frescos
1 ceba
2 tomàquets
2 dents d’all
1 culleradeta de sucre
Brou de verdures o pollastre
Oli
Sal
1 culleradeta d’orenga

EL·LABORACIÓ

Primerament amb una mica d’oli feu un sofregit amb la ceba, els grans d’alls picats i quan estigui ben fet, tireu el tomàquet que haureu ratllat prèviament, tireu una culleradeta de sucre, saleu i tireu una culleradeta d’orenga.

d’altra banda escaldeu els espinacs i escorregueu-los, a continuació barregeu-los amb el sofregit i doneu-les unes voltes.

Coeu l’arròs amb el caldo, segons el temps indicat en el paquet i quan sigui cuit barregeu-lo amb els espinacs i el sofregit.

Finalment fregiu els ous i acompanyeu-los amb l’arròs.

El truc del xef

També podeu barrejar els ous amb l’arròs com si fos un remenat.

Comparteix-ho!