Arròs estiuenc

M Del Valle Fernandez Ximenez de Cisneros
(Sevilla)

Arròs estiuenc
De 20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

2 tasses d’arròs Nomen extra
2 llaunes de tonyina en oli d’oliva
5 grans d’all
Una branqueta de julivert
Sal
Un pot de tomàquet fregit (si ho prefereixes, ho pots fer tu mateix)
8 pebrots

EL·LABORACIÓ

Es bull l’arròs en abundant aigua amb la sal, els alls pelats sencers i el julivert durant 16 minutos.
El colem i el deixem refredar una estona. Hi afegim la tonyina esmicolada i ho posem en un motlle mirant que estigui una mica comprimit perquè agafi la forma. Ho reservem a la nevera. Mentre, fregim els pebrots.
A l’hora de dinar, desemmotllem l’arròs en una font, posem el tomàquet fregit al centre i adornem amb els pebrots fregits.

Comparteix-ho!