Arròs estiuenc

M Del Valle Fernandez Ximenez de Cisneros
(Sevilla)

De 20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

2 tasses d’arròs Nomen extra
2 llaunes de tonyina en oli d’oliva
5 grans d’all
Una branqueta de julivert
Sal
Un pot de tomàquet fregit (si ho prefereixes, ho pots fer tu mateix)
8 pebrots

El·laboració

Es bull l’arròs en abundant aigua amb la sal, els alls pelats sencers i el julivert durant 16 minutos.
El colem i el deixem refredar una estona. Hi afegim la tonyina esmicolada i ho posem en un motlle mirant que estigui una mica comprimit perquè agafi la forma. Ho reservem a la nevera. Mentre, fregim els pebrots.
A l’hora de dinar, desemmotllem l’arròs en una font, posem el tomàquet fregit al centre i adornem amb els pebrots fregits.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here