Arròs negre amb calamarsets i allioli

Marina Sans
(Sant Feliu de Llobregat) Barcelona

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

1/2 kg d'arròs Nomen ExtraBrou de peix
4 calamarsets i la seva tinta
2 tomàquets madurs
1 ceba gran
Alls
Oli d’oliva verge extra
Sal
1 ou

El·laboració

Primer farem l’allioli: en el got batedor, posarem l’ou, un gra d’all pelat, un pessic de sal i l’oli. Introduïm el braç del batedor fins al fons i, quan comenci a emulsionar, el mourem suaument de dalt a baix.
Reservem.

A continuació fem un sofregit amb els alls i la ceba picats i els tomàquets tallats a daus petits. Quan agafin color, hi afegim els calamarsets trossejats, remenem una mica i afegim l’arròs. Es fregeix tot una mica, aboquem el brou calent (que haurem barrejat amb tinta), rectifiquem de sal i ho coem a mig foc durant 18 minuts; després es deixarà reposar 2 minuts.

El truc del xef

Podem presentar-ho amb un motlle rodó, una fulla de julivert a sobre i al costat, unes llàgrimes d’allioli.

Bon profit!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here