Arròs negre, tempura de mar i allioli negre

Albert Briegas Ruiz
(Barcelona)

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

300 g d’arròs
1 calamar gran
1 pebrot verd
1 ceba
2 dents d’all
4 tomàquets
100 ml de vi blanc
2 sobrets de tinta de calamar
Farina de tempura
12 llagostins
750 ml de fumet de peix
1 ou
2 dents d’all
1 sobre de tinta de calamar
Sal

El·laboració

Preparem el sofregit amb l’all, la ceba i pebrot verd ben picats i el ratllat dels tomàquets. Tallem el calamar en anelles. En reservem 4, la resta, les piquem en trossos petits. Afegim calamars picats i el vi. Daurem i evaporem l’alcohol. Tirem l’arròs i sofregim un parell de minuts tot plegat. Afegim sal.
Escalfem el fumet amb la tinta. Afegim sobre l’arròs i cuinem uns 18 minuts.

Per la tempura barrejarem 100 ml d’aigua freda i 2 cullerades grans de farina de tempura. Arrebossem els llagostins pelats i les anelles de calamar reservades. Fregim.

Per l’allioli barrejem al got de la batidora l’ou, l’oli de girasol, 2 dents d’all i la tinta.

Presentem.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here