Cassola de muntanya

Sonsoles Santa Velez
(Madrid)

Cassola de muntanya
20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

100 grs d'arròs per persona
250 grs de carn magra de porc trossejada
1 tomàquet
1 pebrot
2 dents d’all
1 pastilla de brou de carn
Una culleradeta de pebre vermell
Una culleradeta de colorant alimentàri taronja
1 i 1/2 got d’aigua per persona
Una culleradeta de tomàquet concentrat
Dues cullerades d’oli d’oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

Piquem l’all, el pebrot i el tomàquet i, juntament amb l’oli, cuinem a foc mitjà.
Un cop estigui fet el sofregit, afegim la carn, quan estigui daurada (no cal que estigui feta per dins),
afegim l’arròs, barregem bé i deixem que es cuini uns minuts.

Afegim el pebre vermell, la culleradeta de tomàquet concentrat i un polsim de colorant i barregem bé.
Afegim l’aigua (que cobreixi suficientment l’arròs), apugem una mica el foc.

Quan s’hagi consumit la meitat de l’aigua, abaixem a foc lent un parell de minuts.
Ho cobrim amb paper d’alumini o amb un drap net i deixem almenys 20 minuts.

Servir.

Comparteix-ho!