Cuscús amb fumats i tonyina

Jennifer Dominguez
(Jerez de la Frontera) Cádiz

Cuscús amb fumats i tonyina
Fins a 20 min
Primer plat
De 1 a 2 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

300 grs. de Cuscús NOMEN
1 llauna de tonyina en oli d’oliva
100 grs. de salmó, bacallà, anguila del mediterrani... (fumat)
Tomàquets cherry
Oli d’oliva verge
Vinagre balsàmic
Mantega
Sal

EL·LABORACIÓ

Coem el cuscús en un cassó, amb el doble d’aigua que la quantitat de cuscús, afegim un raig d’oli i una mica de sal.
Quan arranqui el bull, afegim el cuscús, una mica de mantega i remenem fins que el cuscús es torni tendre i esponjós.
Tallem les anguiles en tires fines.
Afegim les tires d’anguila fumada al cuscús, escorrem la barreja d’aigua i emplatem.
L’hi podem donar forma amb un motlle i afegir la tonyina per sobre.
Decorem amb tomàquets cherry i vinagre balsàmic.

Comparteix-ho!