Fulles de parra farcides amb arròs

Funda Solis
(Gijón) Asturias

Més de 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

200 grs. d’arròs
500 grs. fulles de parra
2 cebes
1/2 got de julivert picat
4 cs de salsa de tomàquet
2 cc de pinyons i grosella seca
1 cc de menta seca
Pebre
Farigola
Sucre
Sal
Suc de 1/2 llimona
1/2 got d’oli d’oliva
1,5 got d’aigua calenta

El·laboració

Bullim les fulles en aigua durant 10 minuts i les escorrem. Rentem l’arròs.
En una olla sofregim els pinyons amb oli oliva durant 1 min. Afegim la ceba picada, la sal i sofregim durant 5 minuts més. Després afegim la salsa de tomàquet i sofregim durant 2 minuts més.
Hi afegim totes les espècies: el julivert, el sucre, el suc de llimona i 1 got d’aigua. Ho deiem coent a foc lent fins que l’aigua s’hagi evaporat del tot. Quan l’arròs que refredi una mica agafem una fulla i hi posem una culleradeta del farcit d’arròs al mig i enrotllem fi, mirant que quedi ben tancat dels costats i d’un gruix i tamany uniformes.
Ho col·loquem tot en una olla i afegirem 1 got aigua, llimona i una mica d’oli oliva. Ho deixem uns 40 minuts a foc lent.

Quan es refredi una mica, el podem servir.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here