Gazpachuelo malagueny

Marisa Cerezo P
(Málaga)

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 grs de dorada
250 grs de gambes (amb closca)
300 grs de patates
Maionesa casolana
2 ous
100 grs d'arròs sec Nomen
1 fulla de llorer
Sal
Llimona

El·laboració

Posem a coure les gambes amb la rosada en una cassola amb una mica de sal i una fulla de llorer;
quan estiguin llestes les colem i ens reservem el suc, al qual hi introduïm les patates i els dos ous
i els deixem coure una mica (15min. aprox.) i quan estiguin gairebé fets, hi tornem a incorporar la rosada i l’arròs.

Reservem un bol de brou i ho deixem refredar una mica per després desfer la maionesa.

Fem la nostra maionesa casolana i li afegim aquesta aigua que ja estarà tèbia (perquè no es talli).
Afegim a l’anterior les gambetes pelades i, a qui l’hi agradi, que hi afegeixi un raig
de llimona i “voilà”.

1 gazpachuelo per llepar-se els dits!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here