Gazpachuelo malagueny

Marisa Cerezo P
(Málaga)

Gazpachuelo malagueny
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 grs de dorada
250 grs de gambes (amb closca)
300 grs de patates
Maionesa casolana
2 ous
100 grs d'arròs sec Nomen
1 fulla de llorer
Sal
Llimona

EL·LABORACIÓ

Posem a coure les gambes amb la rosada en una cassola amb una mica de sal i una fulla de llorer;
quan estiguin llestes les colem i ens reservem el suc, al qual hi introduïm les patates i els dos ous
i els deixem coure una mica (15min. aprox.) i quan estiguin gairebé fets, hi tornem a incorporar la rosada i l’arròs.

Reservem un bol de brou i ho deixem refredar una mica per després desfer la maionesa.

Fem la nostra maionesa casolana i li afegim aquesta aigua que ja estarà tèbia (perquè no es talli).
Afegim a l’anterior les gambetes pelades i, a qui l’hi agradi, que hi afegeixi un raig
de llimona i “voilà”.

1 gazpachuelo per llepar-se els dits!

Comparteix-ho!