Mariano Gallardo Lorente
(Zaragoza)
Primerament cuinarem el conill, que fregirem a la paella o recipient on hem de cuinar l’arròs. Abans el salpebrem i el fregim amb unes branques de farigola fresca. El deixem cuinant-se amb 4 cullerades d’oli.
Transcorreguts 10 o 15 minuts, afegirem una copa de conyac. Després de 2 minuts, retirem i reservem. Llavors afegim 4 cullerades més d’oli i incorporem la pastanaga tallada, els alls tendres i els espàrrecs de marge.
Mantenim la cocció durant 10 minuts, incorporem els bolets juntament amb el porro i deixem cuinar durant el mateix temps a una temperatura mitjana. Després incorporem el pebre vermell dolç i el tomàquet triturat i afegim el conill amb el seu suc. Incorporem l’arròs i afegim tot seguit el brou de carn.
Ho deixem durant 25 minuts a temperatura mitjana i remenem de tant en tant, finalment decorem amb el julivert i deixem reposar 5 minuts.