Paella de conill amb boletus y espàrrecs de marge

Mariano Gallardo Lorente
(Zaragoza)

Més de 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

1/2 conill fresca
200g d’arròs NOMEN
Pebre negre
Sal
2-3 branques de farigola
8 cs d’oli
1 copa de conyac
1 pastanaga
Alls tendres
Espàrrecs de marge
Bolets
Porro
Pebre vermell dolç
Tomàquet triturat
Julivert

El·laboració

Primerament cuinarem el conill, que fregirem a la paella o recipient on hem de cuinar l’arròs. Abans el salpebrem i el fregim amb unes branques de farigola fresca. El deixem cuinant-se amb 4 cullerades d’oli.

Transcorreguts 10 o 15 minuts, afegirem una copa de conyac. Després de 2 minuts, retirem i reservem. Llavors afegim 4 cullerades més d’oli i incorporem la pastanaga tallada, els alls tendres i els espàrrecs de marge.

Mantenim la cocció durant 10 minuts, incorporem els bolets juntament amb el porro i deixem cuinar durant el mateix temps a una temperatura mitjana. Després incorporem el pebre vermell dolç i el tomàquet triturat i afegim el conill amb el seu suc. Incorporem l’arròs i afegim tot seguit el brou de carn.

Ho deixem durant 25 minuts a temperatura mitjana i remenem de tant en tant, finalment decorem amb el julivert i deixem reposar 5 minuts.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here