Timbal d’albergínies farcit de risotto de xoriç

María García
(Almería)

Timbal d’albergínies farcit de risotto de xoriç
Més de 1h.
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

Pèsols cuits
1 cullerada sopera de mantega
2 cullerades soperes de parmesà en pols
Vi blanc
1 rovell d’ou
1 got d’arròs Nomen
1 ceba
1 troç de xoriç
1 albergínia
3 gots de brou de pollastre
salsa de tomàquet

EL·LABORACIÓ

Tallem l’albergínia a làmines fines. Les salem bé i deixem reposar 30 minuts. Tallem el xoriç en trossets. Posem el brou de pollastre a escalfar. Rentem bé les albergínies i les assequem bé. Les fregim en una paella amb oli d’oliva. Posem la ceba picadeta a daurar. Afegim l’arròs i el vi blanc.

Quan s’evapori el vi afegim un cassó del brou. Remenem. Quan es quedi sense brou, afegim un altre cassó i així successivament durant 15 minuts. Fregim el xoriç i els pèsols. Ho barregem amb l’arròs, la mantega, el rovell i el parmesà. Col·loquem tires d’albergínia folrant l’interior del cèrcol de cuina i deixant un tros d’albergínia fora per poder tancar el timbal.

Omplim el timbal i el posem al forn 10 minuts a 160º.

Comparteix-ho!