María García
(Almería)
Tallem l’albergínia a làmines fines. Les salem bé i deixem reposar 30 minuts. Tallem el xoriç en trossets. Posem el brou de pollastre a escalfar. Rentem bé les albergínies i les assequem bé. Les fregim en una paella amb oli d’oliva. Posem la ceba picadeta a daurar. Afegim l’arròs i el vi blanc.
Quan s’evapori el vi afegim un cassó del brou. Remenem. Quan es quedi sense brou, afegim un altre cassó i així successivament durant 15 minuts. Fregim el xoriç i els pèsols. Ho barregem amb l’arròs, la mantega, el rovell i el parmesà. Col·loquem tires d’albergínia folrant l’interior del cèrcol de cuina i deixant un tros d’albergínia fora per poder tancar el timbal.
Omplim el timbal i el posem al forn 10 minuts a 160º.
Descubre toda nuestra gama de productos