Arròs llarg Nomen: sempre solt, ideal per a guarnicions
L’arròs de gra llarg Nomen és l’arròs més consumit al nord d’Europa, Amèrica i extenses zones d’Àsia, i cada vegada és més present a la nostra cuina.
Pel seu alt contingut en amilosa (component del midó) sempre queda esponjós, lleuger, solt i no s’enganxa. Ideal per a consumir en fred, per exemple en amanides, guarnicions i postres.
A més, ara l’arròs llarg Nomen es presenta en un envàs de paper 100% reciclable. Amb l’objectiu de reduir el plàstic i l’impacte ambiental, hem apostat per un nou disseny més sostenible i respectuós amb el medi ambient, seguint la línia d’aplicar mesures pensades per a reduir les emissions de CO2 i preservar el nostre entorn.
Descubre toda nuestra gama de productos
15 minuts.
1 kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.
Vídeo recepta:
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem ...
1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb ...
En una cassola ofeguem la ceba i l'all en 4 cullerades ...