Farina d’arròs Nomen. Sense gluten.
La farina d’arròs Nomen és un producte sense gluten ideal per a arrebossats, per a rebosteria, per a elaborar masses o per a espessir salses.
Manté les mateixes propietats nutricionals que la de blat i és el substitut ideal per a persones celíaques. Ideal per a elaborar bescuits, galetes, fideus o guisats.
A més, aquest tipus de farina d’alt contingut en midó és perfecta per a arrebossats en tempura. Absorbeix molt poca aigua i l’arrebossat queda més fi i cruixent.
També pots barrejar-la amb farina de blat o altres sèmoles i cereals per a elaborar les teves millors receptes.
La farina d’arròs Nomen és el producte finament triturat resultant de la molta del gra d’arròs sencer, madur i sa, de color blanc uniforme.
Descubre toda nuestra gama de productos
250 g. | 500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.