Blog
Receptes de cuina ràpida i fàcil

Cuina ràpida, el menjar llest en 15 minuts

Tant hi fa que tinguis poc temps per fer el menjar com que prefereixis dedicar-lo a altres activitats. Potser el teu cas és que no t’agrada cuinar, o que odies posar de cap per avall la cuina mentre cuines. O pot ser que se t’hagi tirat el temps al damunt, perquè tenies una reunió que s’ha allargat més del compte o perquè volies veure el final d’aquella pel.lícula. O potser tens convidats sorpresa i has decidit convidar-los a dinar o a sopar. La qüestió és que pots preparar, en només un quart d’hora, un àpat digne de restaurant.

Sí, ho has llegit bé. En només 15 minuts pots tenir el menjar llest. I no qualsevol menjar, sino un risotto de bolets que et permetrà viatjar amb els sentits a un autèntic restaurant del barri del Trastévere romà. Sense embrutar de més, sense elaboracions complicades ni preparacions, sense haver hagut d’anar a comprar al mercat i sense perdre ni un sol minut extra. Només necessites un risotto de Nomen a la carta, un plat preparat amb el que sorprendràs tothom i gaudiràs de veritat.

Tu només has d’obrir el paquet (per cert, l’envàs dels productes Nomen a la carta és de cartró 100% recicable amb certificat FSC), sofregir durant 30 segons el seu contingut en una paella amb una mica d’oli o mantega, afegir mig got de vi blanc i, quan s’hagi evaporat, afegir entre 0,8 i 1 litre d’aigua calenta. Abaixa el foc, espera a que l’aigua s’evapori (uns 15 minuts) i apaga el foc. Si vols que el risotto tingui una textura encara més cremosa, afegeix una cullerada de mantega o formatge parmesà, remena… i a taula!

Risotto a la carta

No és màgia, és Nomen a la carta

Disponibles en 3 versions (amb barreja de bolets, amb trompetes negres i amb boletus), aquests risottos incorporen tots els ingredients necessaris per a què no necessitis afegir res més. Els risottos de Nomen a la carta estàn preparats amb productes de la màxima qualitat per a seduir els paladars més gourmets. El millor arròs extra, un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix els gustos i queda al punt. Els bolets seleccionats més exquisits (rossinyols, trompetes grogues, trompetes negres, boletus i moixernons) i deshidratats (tècnica de conservació gràcies a la qual els bolets mantenen totes les seves propietats intactes) i un brou deshidratat a base de les millors verdures.

Cada envàs inclou 250 grams de risotto, pensat per a 2 o 3 raccions, així que sou més, només has d’afegir els paquets de Nomen a la carta necessaris i el vi, el brou i la mantega o parmesà en proporció. Mentre el risotto es cuina, pots preparar una amanida mediterrània per acompanyar, amb enciam o brots tendres, tomàquet, pastanaga, cogombre, ceba, tonyina… O, si vols que el menú sigui 100% italià, prepara una amanida caprese amb tomàquet i mozzarella, tallats a rodanxes, amanits amb un bon pesto italià o amb alfàbrega, oli d’oliva verge extra i sal.

Un consell: tingues sempre al teu rebost 1 o 2 paquets extra de risotto de bolets, boletus o trompetes negres de Nomen a la carta. No t’extranyi que algú vulgui repetir, i com que només trigues 15 minuts en preparar-lo… que la festa torni a començar! Qui t’anava a dir que només necessitaries embrutar una paella per preparar una recepta capaç de seduir els paladars més exigents? I que podries preparar-la en només 15 minuts? Prova-la, segur que repetiràs. I qui sap… potser es converteix en el teu plat estrella dels diumenges, amb el que delectar a la teva família o els teus amics, quedar com un autèntic xef i, el millor, sense haver-te de passar hores davant els fogons. Així que ja saps: d’ara en endavant, els risottos de Nomen a la carta no poden faltar al teu rebost.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here