Tant hi fa que tinguis poc temps per fer el menjar com que prefereixis dedicar-lo a altres activitats. Potser el teu cas és que no t’agrada cuinar, o que odies posar de cap per avall la cuina mentre cuines. O pot ser que se t’hagi tirat el temps al damunt, perquè tenies una reunió que s’ha allargat més del compte o perquè volies veure el final d’aquella pel.lícula. O potser tens convidats sorpresa i has decidit convidar-los a dinar o a sopar. La qüestió és que pots preparar, en només un quart d’hora, un àpat digne de restaurant.
Sí, ho has llegit bé. En només 15 minuts pots tenir el menjar llest. I no qualsevol menjar, sino un risotto de bolets que et permetrà viatjar amb els sentits a un autèntic restaurant del barri del Trastévere romà. Sense embrutar de més, sense elaboracions complicades ni preparacions, sense haver hagut d’anar a comprar al mercat i sense perdre ni un sol minut extra. Només necessites un risotto de Nomen a la carta, un plat preparat amb el que sorprendràs tothom i gaudiràs de veritat.
Tu només has d’obrir el paquet (per cert, l’envàs dels productes Nomen a la carta és de cartró 100% recicable amb certificat FSC), sofregir durant 30 segons el seu contingut en una paella amb una mica d’oli o mantega, afegir mig got de vi blanc i, quan s’hagi evaporat, afegir entre 0,8 i 1 litre d’aigua calenta. Abaixa el foc, espera a que l’aigua s’evapori (uns 15 minuts) i apaga el foc. Si vols que el risotto tingui una textura encara més cremosa, afegeix una cullerada de mantega o formatge parmesà, remena… i a taula!
No és màgia, és Nomen a la carta
Disponibles en 3 versions (amb barreja de bolets, amb trompetes negres i amb boletus), aquests risottos incorporen tots els ingredients necessaris per a què no necessitis afegir res més. Els risottos de Nomen a la carta estàn preparats amb productes de la màxima qualitat per a seduir els paladars més gourmets. El millor arròs extra, un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix els gustos i queda al punt. Els bolets seleccionats més exquisits (rossinyols, trompetes grogues, trompetes negres, boletus i moixernons) i deshidratats (tècnica de conservació gràcies a la qual els bolets mantenen totes les seves propietats intactes) i un brou deshidratat a base de les millors verdures.
Cada envàs inclou 250 grams de risotto, pensat per a 2 o 3 raccions, així que sou més, només has d’afegir els paquets de Nomen a la carta necessaris i el vi, el brou i la mantega o parmesà en proporció. Mentre el risotto es cuina, pots preparar una amanida mediterrània per acompanyar, amb enciam o brots tendres, tomàquet, pastanaga, cogombre, ceba, tonyina… O, si vols que el menú sigui 100% italià, prepara una amanida caprese amb tomàquet i mozzarella, tallats a rodanxes, amanits amb un bon pesto italià o amb alfàbrega, oli d’oliva verge extra i sal.
Un consell: tingues sempre al teu rebost 1 o 2 paquets extra de risotto de bolets, boletus o trompetes negres de Nomen a la carta. No t’extranyi que algú vulgui repetir, i com que només trigues 15 minuts en preparar-lo… que la festa torni a començar! Qui t’anava a dir que només necessitaries embrutar una paella per preparar una recepta capaç de seduir els paladars més exigents? I que podries preparar-la en només 15 minuts? Prova-la, segur que repetiràs. I qui sap… potser es converteix en el teu plat estrella dels diumenges, amb el que delectar a la teva família o els teus amics, quedar com un autèntic xef i, el millor, sense haver-te de passar hores davant els fogons. Així que ja saps: d’ara en endavant, els risottos de Nomen a la carta no poden faltar al teu rebost.
Descubre toda nuestra gama de productos