Les millors receptes enviades pels nostres consumidors, esperem que t'agradin!
En una paella posem oli i fregim el bitxo i una dent d’all. Traiem l’all i en el mateix oli sofregim la ceba ratllada. Quan estigui,...
Primerament amb una mica d’oli feu un sofregit amb la ceba, els grans d’alls picats i quan estigui ben fet, tireu el tomàquet que...
Preparem el sofregit amb l’all, la ceba i pebrot verd ben picats i el ratllat dels tomàquets. Tallem el calamar en anelles. En reservem...
Comencem netejant els popets, els marquem bé amb oli a la cassola i ho reservem, en el mateix oli preparem el sofregit amb la ceba, el...
Fem fregir la ventresca en oli d’oliva en una paella on farem l’arròs. Reservem. En aquest mateix oli, fem fregir els ceps tallats....
Bullim l’arròs amb aigua i sal, el colem i reservem. En un wok o paella alta amb poc oli de gira-sol o d’oliva hi saltedem els alls,...
Descubre toda nuestra gama de productos