Arròs negre amb calamarsets i allioli

Arròs negre amb calamarsets i allioli

Nomen      08/10/2015

Primer farem l’allioli: en el got batedor, posarem l’ou, un gra d’all pelat, un pessic de sal i l’oli. Introduïm el braç del batedor fins [...]

Arròs mediterrani

Arròs mediterrani

Nomen      08/10/2015

Sofregim les gambetes i les retirem. A continuació sofregim els calamars tallats a trossets i afegim l’arròs rodó Extra Nomen. Hi tirem una [...]

Cassola de muntanya

Cassola de muntanya

Nomen      08/10/2015

Piquem l’all, el pebrot i el tomàquet i, juntament amb l’oli, cuinem a foc mitjà. Un cop estigui fet el sofregit, afegim la carn, quan estigui [...]

Arròs caldós amb espàrrecs i faves de l’horta

Arròs caldós amb espàrrecs i faves de l’horta

Nomen      08/10/2015

En una olla amb un rajolí d’oli sofregim les dents d’all a làmines, el pebrot a tiretes i la ceba picadeta. Quan la verdura estigui estovada, [...]

Gazpachuelo malagueny

Gazpachuelo malagueny

Nomen      08/10/2015

Posem a coure les gambes amb la rosada en una cassola amb una mica de sal i una fulla de llorer; quan estiguin llestes les colem i ens reservem el [...]

Casserola de gambes i escopinyes

Casserola de gambes i escopinyes

Nomen      08/10/2015

Coem peix i marisc amb pastilles i sal, retirem del brou segons es vagin fent: primer gambes, escopinyes i musclos, després calamar i deixem el rap [...]

Arròs amb llet i taronja

Arròs amb llet i taronja

Nomen      08/10/2015

A una cassola posem a bullir la llet amb la nata, 75 ml de suc de taronja, pela de taronja i la branca de canyella. Quan comenci a bullir afegim [...]

Arròs mil delícies

Arròs mil delícies

Nomen      08/10/2015

Netegem els xampinyons. En una cassola posem oli d’oliva, afegim all i quan estigui daurat hi afegim l’arròs i ofeguem una mica, cobrim amb el [...]