Les millors receptes enviades pels nostres consumidors, esperem que t'agradin!
Netejar i trossejar el rap. En una cassola amb poca aigua, fer un brou coent el cap del rap. Retirar del foc i reservar. Posar les...
Tallem en brunoise la ceba, l’all i el tomàquet i tallem el xoco en trossos petits. Ofeguem la ceba i l’all. Un cop fet això, afegim...
Es tallen per la meitat les albergínies i se’n la carn. Amb aquesta carn de les albergínies i les verdures ben trossejades elaborem una...
Picarem la ceba i els bolets. Els dividirem en 2 parts iguals. Una part la posarem a sofregir en la cassola on anem a fer l’arròs,...
Bullim l’arròs i el deixem refredar. El barregem amb la resta d’ingredients trossejats en dauets. El servim fred, amanit al gust o amb...
Es posa la llet a bullir en una cassola amb la branca de canyella, la pell d’una llimona i d’una taronja. Quan comença a bullir...
Descubre toda nuestra gama de productos