Blog
Presentem la nostra nova Beguda d’Arròs en un original esmorzar

Presentem la nostra nova Beguda d’Arròs en un original esmorzar

Nomen      02/12/2015

El dimecres 25 de novembre, vam presentar a Milk Estudio de Madrid un nou producte: la Beguda d’Arròs. L’acte, un esmorzar molt saludable servit sobre una taula situada en una cuina office que recreava un cridaner camp d’arròs, va comptar amb la presència d’Eugenia Ortiz Domecq i va ser conduït per Johann Wald.

La nostra nova Beguda d’Arròs és el fruit de l’experiència adquirida al llarg de 80 anys de tradició arrossera i de la investigació realitzada pel nostre departament d’investigació. Un procés realitzat en col·laboració amb dietistes, cuiners, dissenyadors i organismes especialitzats a fi d’obtenir una beguda natural, nutritiva i amb un sabor molt agradable, que es pot prendre freda o calenta, per esmorzar o berenar i que és ideal per preparar gelats, batuts i rebosteria.

Amb aquesta nova beguda vegetal elaborada a partir dels millors arrossos, se satisfà plenament la necessitat creixent de moltes persones per trobar una alternativa a la llet d’origen animal tradicional.

La nova Beguda d’Arròs Nomen té nombroses i beneficioses propietats, ja que no té gluten, ni lactosa, ni caseïna, ni olis, ni greixos, ni sucres afegits. No obstant això, el que sí que conté són antioxidants i un aminoàcid que ajuda a mantenir un bon estat d’ànim i, a més, contribueix a reduir els nivells de colesterol. És una beguda amb una alta digestibilitat pel que és apropiada per a ser consumida fins i tot per persones amb l’estómac delicat.

Es presenta envasada en Tetra Brik i en un únic format d’un litre. Es conserva a temperatura ambient sempre que sigui en un lloc fresc i sec, i un cop oberta pot mantenir-se fins a 3 o 4 dies a la nevera.

Podràs trobar la nova Beguda d’Arròs Nomen al teu establiment habitual a partir del primer trimestre de 2016!

Evento_Bebida_Arroz_03

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *