Blog
Presentem la nostra nova beguda d’arròs en un original esmorzar

Presentem la nostra nova beguda d’arròs en un original esmorzar

Nomen      02/12/2015

El dimecres 25 de novembre vam presentar a Milk Estudio de Madrid un nou producte: la nova beguda d’arròs. L’acte, un esmorzar molt saludable servit sobre una taula situada en una cuina office que recreava un cridaner camp d’arròs, va comptar amb la presència d’Eugenia Ortiz Domecq i va ser conduït per Johann Wald.

La nostra nova beguda d’arròs és el fruit de l’experiència adquirida al llarg de 80 anys de tradició arrossera i de la investigació realitzada pel nostre departament d’investigació. Un procés realitzat en col·laboració amb dietistes, cuiners, dissenyadors i organismes especialitzats a fi d’obtenir una beguda natural, nutritiva i amb un sabor molt agradable, que es pot prendre freda o calenta, per esmorzar o berenar i que és ideal per preparar gelats, batuts i rebosteria.

Amb aquesta nova beguda vegetal elaborada a partir dels millors arrossos, se satisfà plenament la necessitat creixent de moltes persones per trobar una alternativa a la llet d’origen animal tradicional.

La nova beguda d’arròs Nomen té nombroses i beneficioses propietats, ja que no té gluten, ni lactosa, ni caseïna, ni olis, ni greixos, ni sucres afegits. No obstant això, el que sí que conté són antioxidants i un aminoàcid que ajuda a mantenir un bon estat d’ànim i, a més, contribueix a reduir els nivells de colesterol. És una beguda amb una alta digestibilitat pel que és apropiada per a ser consumida fins i tot per persones amb l’estómac delicat.

Es presenta envasada en un bric i en un únic format d’un litre. Es conserva a temperatura ambient sempre que sigui en un lloc fresc i sec, i un cop oberta pot mantenir-se fins a 3 o 4 dies a la nevera.

Podràs tastar la nova beguda d’arròs Nomen al teu establiment habitual a partir del primer trimestre de 2016!

Evento_Bebida_Arroz_03

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *