Blog

5 idees de tupper saludables per menjar a l’aire lliure

Per fi podem dir que ha arribat l’estiu! Els que gaudim del sol moltes vegades recorrem al tupper per perllongar la nostra estada al costat del mar, o passar el dia a la muntanya fins que es fa de nit. Aconseguir preparar plats nutritius, frescs, fàcils de transportar i alhora equilibrats, és possible!

A continuació et donem 5 idees que esperem que t’agradin:

1- Entrepà de pa integral amb truita de carbassó i ceba

Ingredients per elaborar la truita: 2 ous, mig carbassó, una ceba petita, una cullerada d’oli d’oliva, un polsim de sal.

Elaboració: trosseja la ceba i el carbassó en trossets molt petits. Agafa una paella, sofregeix la ceba amb la cullerada d’oli i, quan comenci a daurar-se, afegeix el carbassó, agitant de tant en tant. Bat els ous en un bol amb un polsim de sal, afegeix les verdures sofregides i torna a remoure. Posa a escalfar una paella antiadherent untada amb una mica d’oli d’oliva, bolca la mescla fins que qualli i dóna-li la volta de seguida.

2- Amanida d’arròs Basmati amb tonyina

Ingredients: un Gotet d’Arròs Basmati Nomen, un tomàquet, mig cogombre, una pastanaga, enciam i una llauna de tonyina.

Elaboració: a casa podem deixar preparada l’amanida, tallant totes les verduretes a taquets i barrejant-les amb l’arròs, prèviament escalfat al microones un minut, i amanida només amb les espècies que més ens agradin (orenga, herbes provençals…). L’ideal seria portar-se la llauna de tonyina i barrejar-la just abans de menjar. Així les verdures es conservaran millor i tindrem l’amanida al punt!

3- Amanida de cigrons amb escalivada i formatge fresc

Ingredients: 70 g. de cigrons, escalivada (pebrot vermell, albergínia i ceba), una terrina de formatge fresc.

Elaboració: barreja els ingredients i amaneix-los al gust.

4- Amanida russa amb pebrot escalivat i bonítol

Ingredients: 150 g. D’amanida russa, pebrot escalivat de llauna, 6 olives sense os, 20 g. de formatge tipus emmental tallat a daus, una llauna de bonítol.

Elaboració: barreja els ingredients i amaneix-los al gust. L’ideal seria portar-se la llauna de bonítol i barrejar tot just abans de menjar.

5- Gaspatxo + Amanida de Blat Tendre Nomen amb daus de pernil dolç

El gaspatxo és una gran opció per portar a la platja, ens aporta no solament aigua sinó moltes vitamines i minerals procedents de les verdures que conté. Si és casolà pots portar una ració individual amb un tupper adequat i, si no, pots comprar-te un bric individual.

Ingredients per elaborar l’amanida de blat: 70 g. de Blat Tendre Nomen, enciam, dues rodanxes de pinya natural en el seu suc, 100 g. de daus de pernil dolç, 3 margallons i una pastanaga.

Elaboració: cou el blat en només 10 minuts, barreja els ingredients i amaneix-los al gust.

Ja veieu que, amb una mica d’imaginació, podem portar-nos a la platja, a la piscina o a la muntanya, un tupper equilibrat, variat i complet, molt fàcil de fer… sobretot riquíssims! Recordeu els tres punts més importants perquè un plat compleixi aquestes característiques publicats en el següent article: No tens temps per cuinar? Aprèn a optimitzar els teus menús!

Això sí, serà molt important el transport, ja que, per assegurar que el tupper sigui segur, seria convenient mantenir-ho en fred en una nevera portàtil fins el moment de consum, per evitar contaminacions que puguin ser causa de gastroenteritis. Així, també aprofitarem per conservar l’aigua freda (per poder hidratar-nos de forma constant) i per guardar la fruita que menjarem per postres.

Quina gaudeixis d’un dia d’estiu complet!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here