El 21 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació, per la qual cosa t’animem a posar-te el davantal i experimentar, també a la teva cuina, amb receptes innovadores i delicioses. No cal escollir plats massa elaborats, et proposem provar coses noves, plats que no sols cuinar o aquesta recepta que t’encanta, però mai t’has animat a preparar. Gaudeix de la teva cuina fent servir la imaginació i, què et sembla preparar aquest menú per a dues persones?
1. Crema freda de cogombre i alvocat
Ingredients:
– 1 cogombre
– 1 alvocat
– ½ ceba
– el suc d’una llimona
– 100ml de llet
– sal
– pebre
Elaboració:
1. Pela el cogombre i treu-li les llavors de l’interior.
2. Pela l’alvocat i la mitja ceba.
3. Talla-ho tot a daus i tritura-ho.
4. Afegeix el suc de llimona i la llet, sal i pebre al gust.
5. Posa la crema en gotets i deixa-la reposar a la nevera fins al moment de servir. Llest!
2. Arròs amb pollastre i bolets al curri
Ingredients:
– 150 grams d’Arròs Rodó Extra Nomen
– 150 grams d’assortiment de bolets
– 150 grams de pit de pollastre
– oli d’oliva verge
– una cullerada sopera de curri
– sal
Elaboració:
1. En una paella, posa un rajolí d’oli d’oliva verge i afegeix els bolets fins que s’estovin lleugerament.
2. Mentrestant, renta i talla els pits de pollastre a daus i agrega’ls a la mateixa paella. Deixa-ho cuinar 5 minuts a foc mitjà i afegeix l’Arròs Rodó Extra de Nomen.
3. Sense deixar de remenar, afegeix aigua fins que cobreixi, una mica de sal i el curri. Baixa el foc i deixa-ho cuinar fins que l’arròs estigui llest (15 minuts aproximadament). Remou cada 3 minuts. Si s’evapora molt l’aigua, afegeix més a poc a poc.
4. Servir i llest!
3. Ceviche amb salmó
Ingredients:
– 250g de salmó fresc
– 1 taronja
– ½ llima
– ½ llimona
– ½ api fresc
– ½ fruita de la passió
– coriandre
– ½ ceba
– oli de sèsam
– llavors de sèsam blanc
– sal
– pebre
– 1 alvocat
– 1 tomàquet pera
Elaboració:
1. Neteja el salmó i talla’l a daus, assaona amb sal i pebre.
2. Talla la ceba i l’api a tires fines, afegeix-ho al salmó i deixa-ho reposar.
3. Mentrestant, esprem les taronges i la llima, neteja la fruita de la passió i reserva les llavors.
4. Barreja el suc de llima i el de la taronja i afegeix-li unes gotes d’oli de sèsam, així com les llavors i la polpa de la fruita de la passió.
5. Amaneix el salmó amb el suc, deixa-ho reposar 3 minuts i llest!
4. Formatge cremós amb maduixes i nous
Ingredients:
– 200g de maduixes
– 200ml de nata per muntar
– 150g de formatge cremós
– 50g de sucre morè
– 50g de nous
– 4 galetes
– 1 llimona
Elaboració:
1. Renta les maduixes, separa les fulles i talla-les a quadrats petits.
2. Agrega-les a una cassola juntament amb 30g de sucre i la crema de llimona i cuina-ho a foc lent durant 45 minuts aproximadament, fins que es desfacin les maduixes.
3. Mentrestant, tritura les nous i les galetes.
4. Munta la nata amb la resta del sucre i afegeix el formatge cremós poc a poc.
5. Col·loca les galetes i les nous a la part inferior d’un parell de gots, afegeix la nata muntada juntament amb el formatge a sobre i una mica de melmelada a la part superior. Pots repetir aquesta acció per donar-li més sabor.
6. Reserva’l a la nevera, i llest!
Gaudeix d’un dinar amb plats nous i saborosos amb aquestes receptes innovadores! Si t’agrada cuinar, no dubtis a posar-te mans a l’obra, segur que el resultat no et deixa indiferent!
Descubre toda nuestra gama de productos