Blog
Com aconseguir els teus objectius per al nou any

Com aconseguir els teus objectius per al nou any

Nomen      06/01/2020

Arriba un nou any i amb ell les resolucions, els nous objectius i les ganes de començar amb bon peu. Però per aconseguir l’harmonia entre el que volem i el que fem, hem de ser conseqüents i seguir certs passos que ens ajudaran a estar millor amb nosaltres mateixos. Quan un mateix aconsegueix la plenitud personal, és quan aconsegueix tot el que es proposa. Recorda que la vida es viu a través de l’actitud amb què la mirem!

Compleix els teus objectius: El més important és mimar-se!

Sempre que es vol aconseguir un propòsit, les circumstàncies han d’estar molt clares i per això el nostre consell és que aquest any les teves fites siguin intangibles. Saps el que significa? Ens referim a assolir objectius importants com ara l’amor, ser feliç i estimar-nos a nosaltres mateixos cada dia una mica més.

Sabem que és una cosa fàcil de dir i que realment requereix treball, dedicació i molta paciència, perquè arribar a sentir-nos plens amb nosaltres mateixos és un treball que s’aconsegueix amb els anys. Però l’important és reconèixer els nostres errors i voler, de tot cor, treballar-los i resoldre’ls. Aquesta ha de ser una prioritat i el nostre primer objectiu: estar bé amb nosaltres mateixos. Si això no és així, no podrem materialitzar tots els nostres objectius i propòsits d’any nou.

Desconnecta i torna a connectar

Quan sentis que estàs passant per un moment d’estrès o frustració l’ideal és que respiris i et prenguis 5 minuts per desconnectar de la situació. Sabem que és complicat anar en contra de les nostres reaccions, però un cop que aconseguim mantenir el control en aquest tipus de situacions, tot canviarà al nostre voltant. Recorda que el canvi sempre ha de començar per un mateix!

Aprèn a dir que no

En moltes ocasions ens desvivim per fer feliços els altres i ens oblidem de nosaltres mateixos. Dir que no és fonamental per respectar-nos i cuidar la nostra salut mental. Si un dia no tens ànims per anar a una cita amb amics o familiars, no hi vagis. El teu benestar és el primer. Les persones que t’estimen ho entendran, no et preocupis per quedar bé sempre.

Drena les teves frustracions amb exercici

Encara que soni clixé, fer exercici ens eleva les endorfines (l’hormona de la felicitat) i quan estem frustrats, estressats o tenim un mal dia, el millor és anar a fer una mica d’esport. Tria el que més t’agradi perquè no sigui un suplici! Veuràs la diferència quan surtis, sol passar que surts cansat, però amb una altra actitud diferent que amb la que vas entrar.

Escriu un diari amb les teves emocions

Quan escrivim deixem anar aquests pensaments i sentiments que moltes vegades ens guardem per a nosaltres mateixos i que s’acumulen, afectant així a la nostra salut mental. El millor és que tinguis una llibreta personal en què cada dia dediquis 10 minuts a explicar com ha estat el teu dia, quines emocions has sentit i, sobretot, busquis raons que t’han fet feliç. Acabaràs el dia sentint-te molt millor! Amb el temps, torna a llegir-lo i veuràs amb una altra perspectiva el que has viscut, si has canviat i fins i tot si has millorat algunes actituds.

 

És important treballar dia a dia en hàbits saludables i aprendre a ser feliços amb nosaltres mateixos. Si els pensaments són més positius, serà més fàcil complir les nostres expectatives i propòsits. Ara ja ho saps, treballa sempre en tu per aconseguir els teus objectius. També pot interessar-te “Renova els teus bons hàbits” o “Any Nou, vida nova: propòsits per l’any nou“.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *