Blog

Aprofita els beneficis d’anar en bici

El passat 19 d’abril es va celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta per tal de promoure aquest mitjà de transport, a més de reivindicar una millora dels drets dels ciclistes.

Coneixes tots els beneficis que t’aporta la bicicleta?

Hi ha moltes raons per anar amb bici, per estar en forma, per tonificar el cos, per plaer … i avui et donem unes quantes més! És un exercici ideal per aconseguir els dos objectius, tant gaudir d’una estona lliure com posar-te en forma. A més, quan el practiques no tens la sensació d’estar fent esport ja que pot arribar a ser molt divertit.

Un magnífic exercici cardiovascular

Muntar en bicicleta és una forma magnífica de fer exercici cardiovascular que ajudarà a enfortir el teu cor. A més, és una forma perfecta d’exercitar tot el cos.

El que la fa un exercici ideal és que és apta per a tots els públics, pots adaptar tant la intensitat com la durada. En funció dels teus objectius pots agafar una estona la bici per un terreny pla i poc a poc anar augmentant la durada i provant per camins amb variacions de pendents, per potenciar la resistència del teu cos

Perfecte per alliberar estrès

És un tipus d’esport que no requereix una gran concentració ni una estratègia, així que és un exercici ideal per dedicar temps a desconnectar, passar una estona pensant en tu mateix o escoltar la teva música preferida. Només has de pujar-te a la bici i gaudir d’un recorregut que et vingui de gust, fes de l’esport el teu moment de desconnexió. A més, com que estàs fent exercici estaràs estimulant la secreció d’endorfines, la coneguda hormona de la felicitat, així que tindràs una sensació de satisfacció després de l’exercici.

Enforteix els genolls

Els genolls són una de les articulacions que més pateixen quan es fa esport, com ara corrent, sobretot en esports intensos i d’impacte. La bicicleta és un aliat per enfortir la musculatura de la part superior de les cames, que subjecten el genoll. A la bicicleta, els teus genolls no han de suportar tot el pes del cos i per tant, no es veuen castigades.

No contamina!

Sabem que no és un benefici per al cos, però mai està de més preocupar-se una mica pel medi ambient. La bici és el mitjà de transport més ecològic que pots fer servir, estalvies emissions contaminants i ajudaràs a cuidar el nostre planeta, que tanta falta fa. A més, no consumeix res, així que estalviaràs en combustible.

Un pla per a tota la família

La bicicleta és una oportunitat genial per practicar esport en família o amb els amics. Hi ha bicicletes adaptades per a totes les edats i és una activitat que sol encantar als petits de la casa. Així que busqueu un recorregut que no tingui moltes pendents, ja que així serà més amè per a tothom, equipeu-vos amb roba d’esport i unes bambes i ja esteu a punt per passar un meravellós dia en família alhora que feu esport.

Podeu aprofitar per preparar uns entrepans, una mica de fruita i algunes verduretes tallades amb hummus, per exemple, i fer una paradeta i gaudir tranquil·lament d’un pícnic en família envoltats de natura.

Com veus, són tot avantatges!, així que, a què esperes per començar a anar en bici?

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here