Saps els beneficis de la beguda d’arròs Nomen i les nombroses propietats beneficioses per a l’organisme? Aquesta s’obté per mitjà d’un procés de fermentació del cereal molt i bullit i pot ser una bona alternativa per a aquelles persones a les quals o bé no els agrada la llet de vaca o bé no poden prendre-la per motius de salut.
La beguda d’arròs és de molt fàcil digestió gràcies a la seva composició baixa en greixos i proteïnes i, malgrat ser rica en sucres, presenta un baix valor calòric. Per tant, és una bona opció si s’està realitzant una dieta per perdre pes o per a totes aquelles persones amb digestions pesades. La seva bona tolerància en la majoria d’individus també es relaciona amb l’absència de nutrients com el gluten, la lactosa o la caseïna que provoquen al·lèrgies o intoleràncies en un gran sector de la població.
D’altra banda, en ser una beguda vegetal no conté colesterol i, gràcies al seu contingut en fitosterols, una substància amb una estructura química similar al colesterol que competeix amb aquest a nivell intestinal per ser absorbit, pot ajudar a reduir els nivells d’aquest greix en sang ajudant una miqueta més a la salut del nostre cor.
Nomen elabora una beguda que conserva els nutrients propis de l’arròs, com ara vitamines i minerals vitals per al correcte funcionament del nostre organisme però sense olis, greixos ni sucres afegits. Tots els beneficis de l’arròs sense extres que llevin la lleugeresa i el gran valor nutricional a la beguda!
La beguda d’arròs no és només una beguda, ja que, de la mateixa manera que la llet, pot ser utilitzada en nombroses elaboracions culinàries com a cremes, gelats o salses que tradicionalment utilitzen llet de vaca com a ingredient.
A continuació, us oferim dues receptes on s’utilitza la beguda d’arròs com a ingredient:
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Aquests són només dos exemples dels múltiples plats que podem preparar amb beguda d’arròs Nomen, una beguda lleugera, saborosa i saludable que pot encaixar perfectament dins d’una dieta variada i equilibrada. T’animes a tastar-la?