Blog
Verduras y frutas de primavera

Descobreix els productes de la primavera

La primavera, la sang altera! Com la frase indica, la primavera és moment de canvis; passem del fred a temperatures més agradables i el sol allarga més les seves hores. Ve de gust fer activitats a l’aire lliure i prendre plats més frescos i lleugers.

A nivell culinari apareixen nous productes. Les fruites i verdures tenen noves tonalitats, formes i sabors. Anem a descobrir els productes típics d’aquesta temporada i també a descobrir com podem gaudir-ne al màxim a la cuina.

Verdures y fruites de primavera

Endívies

Les endívies es caracteritzen per tenir un sabor lleugerament amarg i una textura cruixent. Són una verdura molt rica en fibra, que contribuirà a un funcionament normal del trànsit intestinal. Podem afegir-com un element més a les nostres amanides o bé que siguin l’element principal del nostre plat. Et proposem unes endívies farcides d’amanida d’arròs amb cogombre, cireres, pastanaga i vinagreta de mel i llimona. Deliciós i original!

Recorda eliminar una mica la part blanca de l’extrem que s’uneix a l’arrel, així quedaran més bones.

Espàrrecs verds

Els espàrrecs ens recorden que la primavera aflora i ja ha arribat! Destaquen pel seu contingut en àcid fòlic i zinc. Pots fer-los a la planxa (deixant-los una mica cruixents perquè tinguin una fantàstica textura), arrebossats en tempura o bé escaldar i afegir-los als teus preparacions culinàries. ¡Deliciosos!

Una recepta per guanyar-se els comensals més exigents és un risotto amb arròs Arborio, espàrrecs verds, gambes i parmesà; un plat complet, ple de sabor i aroma.

Espinacs

Els espinacs són una verdura molt saludable rica en àcid fòlic i un dels aliments més ric en betacarotens. Es poden prendre crues, a manera d’amanida, les has provat alguna vegada així? Combina-les amb una mica d’arròs, una bona vinagreta i alguna fruita (com ara uns daus de nespres). Estan delicioses! També pots optar per cuinar els espinacs i prendre-les amb uns cigrons, un toc de comí, panses i formatge de cabra. És un plat intens de sabor.

Cogombre

El cogombre és un aliment amb un alt contingut en aigua, així com vitamina C i E i olis essencials, que va genial per a la cura de la pell. Compta amb un sabor amarg a la part de la pell. És per aquest motiu que recomanem pelar per aconseguir prendre-ho amb un sabor més suau o bé pelar en gran part, deixant alguns trossos amb pell, per aconseguir un plat amb una mica més de color.

Et proposem posar-lo com un ingredient més de les teves amanides i tallar-lo a palets per servir les teves aperitius més originals; prova-ho untat amb un toc d’hummus o amb formatge cremós i salmó, i dóna un toc original als teus aperitius.

Cireres

Potser és una de les “reines” de la primavera! Aquesta fruita dolça i cruixent sol agradar a tothom i resulta ideal per preparar delicioses postres, com pastissos, melmelades i granissats. A més, destaca pel seu contingut en antocianines, amb propietats antioxidants, així com vitamina C i fibra.

També les cireres són una opció ideal per a incloure en els teus plats salats; prova-les els teus amanides favorites o combinades amb formatge.

Maduixes

En aquesta temporada arriben també les delicioses maduixes, una fruita amb molt poc contingut energètic, alt contingut en aigua i riques en vitamina C. Les maduixes no necessiten recepta ja que per si soles estan boníssimes, de fet, no necessiten ni sucre! Tot i això, pots incloure-les en les teves receptes, preparant deliciosos pastissos, melmelades i gelats. Si vols preparar-les d’una forma original, pots omplir-les amb una crema pastissera, nata o bé amb xocolata.

I ara només et toca gaudir de la cuina i d’aquests productes tan meravellosos que ens ofereix la primavera!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here