El Dia de la Mare és una celebració reconeguda arreu del món. A Espanya se celebra el primer diumenge de maig i aquest dia tan especial és un homenatge per a elles. Un dia per demostrar de manera especial tot l’afecte i agraïment que els tenim.
Aquest dia és una ocasió perfecta per expressar el nostre afecte i sorprenent-la d’alguna manera especial. Però … i què li regalo? La pregunta segur que us ronda a molts de vosaltres pel cap i avui et donem la solució! No cal gastar diners en regals obligatòriament, un detall fet per nosaltres mateixos també és una idea genial.
Vols conèixer les idees que et donem per fer d’aquest dia, un dia fantàstic? Segueix llegint!
Un dia en família
És igual l’edat que tinguis, passar un dia en família és un regal que qualsevol mare apreciarà. Podeu anar a fer una passejada en bicicleta, una excursió per la muntanya o anar al cinema a veure una pel·lícula tots junts.
Un dinar especial per delectar a la mare
Una sorpresa que sempre agrada és el menjar, pots portar-li un riquíssim esmorzar acabat de fer al llit, o pots preparar un fantàstic dinar. No cal anar a un restaurant! Prepara-li un dinar digne dels millors restaurants de luxe, nosaltres et proposem un menú complet amb receptes exquisides que la deixaran sense paraules.
Entrant
Pots preparar una degustació de diversos entrants perquè vagi obrint la gana mentre espera el plat principal. Et proposem diverses idees!
- Hummus de remolatxa amb crudités de verdures
- Picada de tomàquet i alfàbrega sobre torradetes de pa de cereals
- Xips de verdures al forn amb guacamole
- Broquetes de daus de formatge i raïm
- Amanida caprese de tomàquet i mozzarella
- Rotllets d’albergínia al forn farcits de mató
Plat principal – Salmó a la taronja amb arròs basmati
Ingredients: 2 medallons de salmó, 1 taronja, 1 llimona, anet, sal i pebre.
Elaboració: En primer lloc esprem el suc de taronja i de llimona i reserva. Posa una paella a foc alt amb una mica d’oli d’oliva i introdueix el salmó. Salpebra i deixa coure fins que es dauri pels dos costats. Un cop tinguis el salmó daurat, tira l’anet i el suc de taronja i llimona i deixa a foc lent fins que espesseixi i es “caramel·litzi”. Serveix el salmó acompanyat d’una mica d’arròs basmati Nomen amb una mica de salsa de taronja sobre, simplement irresistible!
Postres – Roses de poma i pasta de full
Acaba aquest fantàstic menjar amb unes postres que, a part d’estar molts bons, son molt bonics.
Ingredients: 2 pomes vermelles, 1 làmina de pasta de full rectangular, melmelada d’albercoc (o al gust), suc de llimona, sucre glacé, aigua.
Elaboració: Renta les poma i talla-les per la meitat, després treu-li el cor a la poma i talla amb cura en làmines molt fines. A mesura que vagis tallant, deixa-la reposar en un bol amb aigua i el suc de mitja llimona per evitar que s’oxidin. Després fica el bol al microones a màxima potència durant uns 5 minuts (pots anar comprovant si estan tendres i poden doblegar fàcilment, si no, deixa-una mica més). Escorre i deixa-les refredar. Estén la làmina de pasta de full i talla-ho en tires d’un pam de gruix aproximadament. Després col·loca les làmines de poma a la part superior de la tira superposant una sobre l’altra. Estén la melmelada a la part sobrant de la massa i doblega-la per sobre de les pomes. Finalment s’enrotlla amb cura i col·loca en un motlle de magdalenes apte per a forn. Porta al forn (prèviament escalfat a 180 º) durant 20 minuts aproximadament. Deixa refredar i serveix amb una mica de sucre glacé per sobre.
Descubre toda nuestra gama de productos