Blog
menú para el Día de la Madre

Sorprèn a la mare amb aquest menú per al Dia de la Mare

El 7 de maig se celebra el Dia de la Mare, la nostra heroïna de cada dia. És cert que hi ha una infinitat de detalls que podríem tenir en compte per sorprendre-la un dia com aquest: flors, tot tipus de regals, manualitats, etc., però, ¿què opines de sorprendre-la amb un saborós menú per al Dia de la Mare en el qual el xef ets tu? Avui et proposem algunes receptes saludables per impressionar-la a l’hora de sopar, ¿t’animes a posar-te el davantal?

1. Montadito d’albergínia

Ingredients:

– 2 albergínies mitjanes

– 2 tomàquets

– Formatge light per fondre (en rodanxes)

– Oli d’oliva verge

– Sal gruixuda

– Orenga

Elaboració:

Renta tots els ingredients. Talla en rodanxes les albergínies i col·loca-les en una safata per al forn. Perquè no s’enganxin, pots untar la safata amb una mica d’oli d’oliva o utilitzar paper de forn. Empolvora una mica de sal i enforna durant 20-25 minuts a 180ºC. Passat aquest temps, talla el tomàquet a rodanxes i, en la mateixa safata per al forn, col·loca una rodanxa d’albergínia, sobre aquesta una de tomàquet, una altra d’albergínia i un tall de formatge. Afegeix un rajolí d’oli d’oliva verge, un pessic de sal gruixuda i empolvora orenga per sobre. Gratina 5 minuts més i llest!

2. Amanida al pesto

Ingredients:

– 200g de Blat Tendre Nomen

– 150g de tomàquets cherry

– 100g de daus de formatge

– 1 ceba mitjana

– 4 ous durs

– 3 pastanagues

– 1 alvocat

– Salsa pesto

Elaboració:

Posa aigua a escalfar en una olla, quan comenci a bullir cuina el Blat Tendre Nomen durant 10 minuts. En una altra olla, bull els ous 10 minuts també. Mentrestant, renta el tomàquet, la ceba i les pastanagues i talla-ho tot ben petit juntament amb l’alvocat. Junta tots els ingredients en un bol i afegeix la salsa pesto. Llest!

3. Calamars farcits

Ingredients:

– 8 calamars petits

– 350g de carn picada

– 1 ceba

– 2 grans d’all

– 200g de tomàquet natural triturat

– Mig got de vi blanc

– Una cullerada sopera de Pa Ratllat Nomen

– Sal

– Oli d’oliva verge

– Julivert picat

– Pebre negre

Elaboració:

Neteja els calamars, talla els tentacles i reserva’ls. Pela i talla la ceba per la meitat reservant una d’elles. Pica l’altra meitat amb l’all i ofega tot en una paella amb oli d’oliva verge. Quan estigui picada, afegeix la carn picada, el julivert i salpebra. Deixa-ho cuinar 8 minuts a foc mitjà. Transcorregut aquest temps, afegeix els tentacles i la cullerada de Pa Ratllat Nomen. Barreja bé perquè no s’enganxi i quedi ben lligat i retira-ho del foc. Omple els calamars i col·loca un escuradents a l’extrem perquè no es surti el farciment. Cuina’ls a la paella fins que agafin color i reserva. Talla l’altra meitat de la ceba ben petita i sofregeix juntament amb el tomàquet natural triturat, el vi blanc i una mica d’aigua durant 5 minuts. Ves remenant perquè no s’enganxi. Afegeix els calamars i deixa-ho cuinar dos minuts a foc lent. Llest!

4. Macedònia amb iogurt

Ingredients (quantitats al gust):

– Maduixes

– Mango

– Plàtan

– Kiwi

– Iogurt natural

Elaboració:

Renta i talla les maduixes, el mango, el plàtan i el kiwi en trossos de la mateixa mida i agrega-ho tot a un bol. Afegeix el iogurt natural cobrint la fruita i llest!

Anima’t a preparar aquest saludable menú per al Dia de la Mare com a mostra d’agraïment per tot el que fa ella per tu. Si no us convenç aquest menú, recorda que pots explorar totes les nostres receptes.

Quan obsequiem a algú amb alguna cosa feta per nosaltres mateixos li donem un valor afegit. Posa’t el davantal i sorprèn a la mare a la cuina!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here