Blog
Menja bé a l’oficina amb l’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen

Menja bé a l’oficina amb l’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen

Nomen      19/04/2023

Preparar el tupper per emportar-se el menjar a la feina és un maldecap per a molts. Acaben posant sempre el mateix i obrir la carmanyola a l’hora de dinar acaba sent rutinari i avorrit.

Ara bé, amb els vasets de vidre d’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen tens moltes opcions per preparar receptes saludables, completes i variades per portar-te a la feina. És més, un bon consell seria tenir sempre un gotet d’arròs Nomen al calaix de l’oficina, et pot solucionar un àpat qualsevol dia de la setmana.

Quins plats per a tupper pots preparar amb Qualitat 1 Minut de Nomen?

Molts i molt variats. Aquí tens algunes opcions que, a més, pots adaptar al teu gustos i, per descomptat, als ingredients que tinguis a la nevera.

A més, la gamma Qualitat 1 Minut de Nomen ofereix 6 varietats diferents (arròs rodó, arròs basmati, arròs integral, arròs ecològic, arròs integral amb verdures i llavors i arròs integral amb quinoa), així que no hauràs de repetir plat cap dia de la setmana. Mira quantes receptes pots fer.

Plats freds per a tupper, amb arròs

Ara que ve el bon temps, els plats freds venen de gust més que mai. Així que una amanida és una bona opció per a menjar a l’oficina, sempre que sigui completa per a garantir una alimentació saludable.

Què podem afegir a les amanides de tupper? Barreja qualsevol varietat de vasets de vidre d’arròs Qualitat 1 minut de Nomen amb altres ingredients com els que suggerim aquí per preparar amanides variades i delicioses.

  • Frescs: enciams, brots tendres, pastanaga, ceba, tomàquet, raves, pebrot, cogombre.
  • Encurtits: olives, blat de moro, brots de soja, cogombres, anxoves, musclos, sardinetes.
  • Formatges: curats o tendres, formatges blaus… qualsevol varietat que puguis tallar a trossets és perfecta per a una amanida.
  • Llegums: cigrons, llenties, mongetes, soja.
  • Fruits secs: pipes, festucs, ametlles, anacards, nous, pinyons, sèsam.
  • Fruites: poma, pera, préssec, fruits vermells, magrana, taronja.

Food bowl, l’amanida que et cuida. Les amanides servides en bol, que reben noms com food bowl, buddha bowl o poke bowl, fa temps que estan de moda. Originàries de països asiàtics, combinen de manera equilibrada tots els grups de nutrients (proteïnes, vegetals, cereals…). Solen incloure algun peix marinat, com ara salmó o tonyina, i són delicioses.

Plats calents per a tupper, amb arròs

Si prefereixes una recepta d’arròs que puguis portar a l’oficina i escalfar just abans de dinar, pensa en un saltat. Per preparar-lo, escalfa al microones la varietat de Qualitat 1 Minut de Nomen que més t’agradi. Mentrestant, salta en una paella o un wok les verdures que tinguis (pebrot, pastanaga, ceba, bròquil, mongetes tendres, espàrrecs…), tallades totes de la mateixa mida.

Quan les verdures estiguin llestes, també hi pots afegir unes cues de gamba o llagostí, unes tires de pollastre o de vedella, daus de tonyina o salmó, uns bolets (la combinació d’ingredients és la teva elecció). Finalment, afegeix l’arròs i remou amb compte perquè es barregi amb la resta d’ingredients de la recepta.

L’arròs com acompanyament

L’arròs és un acompanyament perfecte de moltes receptes. Alguns exemples: mandonguilles amb salsa, vedella amb bolets, pollastre al curri, llom al forn… Emporta’t a l’oficina un vaset de vidre Qualitat 1 Minut de Nomen i escalfa’l alhora que la resta del menjar. Barreja-ho i gaudeix-ne!

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *