Fideuà barreja de bolets Nomen. Aromes de tardor a la teva cuina
Les aromes de tardor arriben a la teva cuina amb la fideuà barreja de bolets Nomen.
Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs cuinar receptes tradicionals amb un toc gurmet sense passar-te hores a la cuina.
La fideuà o fideuada és un dels plats típics mediterranis més apreciats i laboriosos. Nomen te’n proposa una recepta per llepar-se els dits amb tots els aromes i matisos de les tres varietats de bolets seleccionats.
Assaborir aquesta exquisida fideuà és fàcil i ràpid: en només 15 minuts tindràs un plat pensat per a seduir els amants de la bona cuina i els gastrònoms més exigents.
La fideuà barreja de bolets Nomen s’elabora principalment amb fideus, brou vegetal deshidratat i una selecció de bolets deshidratats de qualitat extra.
Els bolets
Rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, cep i moixernó són altres protagonistes destacats d’aquesta proposta gastronòmica. Com que són bolets aptes per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.
L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.
El brou
Els millors fideus de blat dur i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.
Descubre toda nuestra gama de productos
15 minuts.
250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.