Blog
Batuts refrescants amb beguda d’arròs!

Batuts refrescants amb beguda d’arròs!

Nomen      06/08/2018

És estiu i no hem d’oblidar hidratar-nos bé! És una època en què passem més temps al carrer i fent activitats a l’aire lliure, i el nostre cos nota les altes temperatures, evaporem més aigua i per això tenim més sensació de set. Encara que l’aigua ha de ser la beguda principal, també podem prendre batuts vegetals, que aportaran vitamines i minerals al cos.

Receptes de batuts refrescants amb Beguda d’Arròs

Mango, pinya i beguda d’arròs

Ingredients: 50g de mango, 50g de pinya i 200 ml de Beguda d’Arròs Nomen.

Preparació: Pela i trosseja la pinya i el mango. Afegeix els trossos de fruita i la Beguda d’Arròs a la batedora i tritura fins que quedi una textura homogènia. Pots congelar la fruita perquè quedi una textura de granissat. Un cop quedi una barreja homogènia, serveix en un got.

“Frappelatte” amb beguda d’arròs

Ingredients: 100 ml de cafè i 200 ml de Beguda d’Arròs Nomen.

Preparació: Congela en una glaçonera el cafè i la beguda d’arròs per separat. Un cop estigui ben congelat posa els glaçons a la batedora i tritura’ls fins que quedi una textura de granissat. Pots donar-li un toc diferent afegint una mica de canyella o cacau pur en pols. Un cop quedi la textura desitjada serveix en un got.

Préssec i beguda d’arròs

Ingredients: Necessitaràs 2 préssecs madurs i 100 ml de Beguda d’Arròs Nomen.

Preparació: Pela i desossa els préssecs, i tot seguit trosseja’ls. Afegeix els trossos de préssec i la Beguda d’Arròs a la batedora i tritura fins que quedi homogeni. Serveix en un got.

Síndria i meló: necessitaràs 150g de síndria sense closca i 150g de meló sense pela ni llavors 100 ml de Beguda d’arròs Nomen. Afegeix la síndria i el meló a la batedora (si t’agrada, pots afegir algunes fulles de menta per donar un toc refrescant) i tritura fins que quedi homogeni. Serveix en un got.

Beguda d’arròs, plàtan i cacau

Ingredients: necessitaràs 1 plàtan madur, 150 ml de Beguda d’arròs Nomen i una cullerada de cacau pur desgreixat.

Preparació: Afegeix el plàtan, la beguda d’arròs i la culleradeta de cacau a la batedora i tritura fins que quedi homogeni. Serveix en un got.

Maduixes i beguda d’arròs

Ingredients: necessitaràs 150g de maduixes i 100 ml de Beguda d’Arròs Nomen.

Preparació: Afegeix les maduixes i la beguda d’arròs a la batedora i tritura fins que quedi homogeni. Serveix en un got.

Coco i beguda d’arròs

Ingredients: la polpa d’un coco i 150 ml Beguda d’Arròs Nomen.

Preparació: Pela el coco i trosseja’l. Afegeix el coco a la batedora i tritura bé fins que quedin trossets molt petits. Segueix triturant mentre afegeixes la beguda d’arròs a poc a poc. Quan hagis afegit tota la beguda d’arròs, segueix batent durant un parell de minuts més perquè la beguda s’impregni del gust de coco. Quan hagis acabat, serveix en un got.

Poma al micro amb canyella i beguda d’arròs

Ingredients: necessitaràs 2 illes, 100 ml de Beguda d’Arròs Nomen i canyella en pols.

Preparació: Treu el cor i pela les pomes, posa-les en un plat i escampar canyella al gust. Cou les pomes al microones, i un cop cuites deixa-les refredar a la nevera. Un cop fredes, afegeix les pomes i la beguda d’arròs a la batedora i tritura fins que quedi homogeni. Si vols pots afegir una mica més de canyella quan bates tots els ingredients. Serveix en un got.

Consell per prendre batuts frescos: En totes les opcions pots tenir una part de la fruita congelada, així el batut quedarà més fresquet, o també pots aconseguir una textura pedregada congelant tots els ingredients.

Aquestes són només algunes idees, però hi ha infinites combinacions de fruites i vegetals, t’atreveixes a provar la teva?

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *