Blog

Dolços saludables per “Halloween”

Vols sorprendre als teus amics i familiars aquest Halloween? Pren nota de les següents receptes saludables per elaborar dolços i sorprèn a tots en la vigília del dia dels difunts.

 

5 receptes de dolços saludables per Halloween

 

Boles de lluna de sang

Ingredients:

  • 200g d’ametlles mòltes
  • 2 cullerades soperes de formatge fresc per untar
  • 1 culleradeta de mel
  • Unes gotetes de colorant alimentari vermell
  • Coco ratllat

Elaboració:

  1. Afegeix les ametlles mòltes, el formatge fresc, la mel i el colorant vermell en un bol i barreja-ho tot bé. Tingues en compte que la massa ha de quedar de color vermell, no rosada.
  2. Deixa reposar la massa a la nevera uns 10 minuts i prepara un bol amb el coco ratllat.
  3. Dóna-li forma de boletes a la massa i a mesura que vagis fent les boles arrebossa bé amb el coco ratllat.
  4. Quan les tinguis preparades, serveix-en un plat terrorífic.

 

Tombes de xocolata

Ingredients:

  • 100g de flocs de civada integral
  • 1 plàtan gran
  • 1 ou
  • 2 dàtils
  • 2 cullerades soperes de cacau en pols desgreixat
  • 20g de xocolata blanca

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180 º C mentre prepares les galetes.
  2. Tritura el plàtan, l’ou i els dàtils a la batedora.
  3. Quan estiguin ben triturats afegeix la civada i el cacau a la barreja i integra’ls.
  4. Quan quedi una massa homogènia, disposa-en forma de làpides en una safata protegida amb paper de forn.
  5. S’enforna les galetes durant 15 minuts fins que estiguin ben cuites.
  6. A continuació, mentre es refreden, fon la xocolata blanca.
  7. Quan les galetes estiguin fredes decora amb la xocolata blanca. Et donem unes idees divertides per a la seva decoració: R.I.P., una creu, com si estigués trencada, un fantasma …
  8. Quan s’assequi la xocolata, serveix en una safata coberta amb paper de seda o de pinotxo que sigui de color verd per simular un camp de gespa.

 

Galetes de carbassa

Ingredients:

  • 300g de carbassa bullida i triturada
  • 1 cullerada sopera de mel
  • 2 ous
  • 200g de farina de blat integral Nomen
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge
  • 1 cullerada de llevat
  • 2 culleradetes de canyella
  • Nou moscada
  • Sal

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC.
  2. Barreja la carabassa, la mel, els ous i l’oli en un bol fins que quedi una barreja homogènia.
  3. Afegeix-li la farina, el llevat, la canyella i sal i nou moscada al gust i barreja bé.
  4. Greixa una safata de forn, i amb ajuda d’un motlle de galetes en forma de carabassa, dóna-li forma a la massa.
  5. S’enforna les galetes durant uns 10 minuts fins que quedin daurades.
  6. Finalment deixa que es refredin i serveix en una safata decorativa.

 

Magdalenes sagnants

Ingredients:

  • 2 plàtans
  • 1 iogurt
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge
  • 250g de farina de blat Nomen
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • Confitura de maduixes
  • Sal

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC.
  2. Tritura els plàtans a la batedora juntament amb el iogurt, l’oli, la canyella i l’essència de vainilla.
  3. Passa la barreja a un bol i poc a poc, integra la farina.
  4. Quan tinguis la barreja preparada, reparteix-la pels motlles de magdalenes prèviament engreixats.
  5. S’enforna les magdalenes durant uns 20 minuts fins que estiguin ben cuites.
  6. Quan estiguin a punt, treu-les del forn i deixa-les refredar.
  7. Un cop fredes, fes un forat al centre de la magdalena (pots fer servir una cullera de fusta de cuina) i omple-les amb confitura de maduixes fins que desbordi una mica.
  8. Serveix les magdalenes en una safata.

 

Fantasmes de plàtan

Ingredients:

  • Plàtans (de cadascun surten dos fantasmes)
  • Pals de fusta per a gelats
  • Iogurt desnatat
  • Gotetes de xocolata negra

Elaboració:

  1. Talla els plàtans per la meitat.
  2. Clava els pals en el plàtan per on els has tallat.
  3. congela els plàtans durant unes 4 hores fins que estiguin ben congelats.
  4. Abans de treure els plàtans del congelador, bat bé el iogurt perquè estigui preparat i sense grumolls.
  5. Quan els plàtans estiguin ben congelats, banya’ls en iogurt i posa-li dues gotetes de xocolata com si fossin els ulls.
  6. Torna a ficar al congelador els plàtans perquè es congeli el iogurt.
  7. Treu els plàtans del congelador just abans de servir-los.

 

Gaudeix de Halloween amb aquests deliciosos dolços!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here