Blog
Fideuà a la carta, la millor recepta per a un àpat ràpid, saludable i deliciós

Fideuà a la carta, la millor recepta per a un àpat ràpid, saludable i deliciós

Nomen      24/03/2022

Què necessites per preparar una bona fideuà? Per començar, fideus. Després, un bon brou (a poder ser, casolà) i finalment, algun ingredient com sípia o calamar, llagostins o gambes, pollastre… No sempre tens tots aquests ingredients a casa, o potser et ve de gust un plat una mica més lleuger, o en prefereixes una versió vegetariana sense proteïnes animals.

I si la cuines amb bolets? Els bolets són aptes per a una dieta vegetariana i aporten molts beneficis saludables. Per exemple, ofereixen proteïnes vegetals d’alta qualitat, són riques en fibra i vitamines i tenen un baix índex calòric. Però és hivern… i a l’hivern no hi ha bolets de temporada. Cap problema! A Nomen tenim la solució: les nostres fideuàs a la carta.

Per què escollir la fideuá a la carta de Nomen?

Per molts motius, els principals, aquests 10:

1. Estan boníssimes

Perquè a Nomen fem servir ingredients de primera qualitat, des dels mateixos bolets deshidratats fins a les verdures amb les que fem el brou (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), que després també es deshidrata. I, per suposat, els fideus de blat dur de qualitat extra.

2. Són molt fàcils de preparar

Perquè no necessites res més que una paella, posar-hi el contingut de l’envàs de Nomen a la carta i llestos! Sense haver de pensar quins ingredients necessites, sense haver d’anar a comprar, sense haver de rentar, tallar ni preparar res. Només has de sofregir els fideus 30 segons, regar-los amb vi blanc i després cobrir-los amb aigua calenta.

3. Estan a punt en només 15 minuts

Sembla mentida que una recepta tan deliciosa pugui estar a punt en tan poc temps. Però així és. Una vegada hagis afegit l’aigua als fideus, seguint les indicacions del paquet, només hauràs d’esperar 15 minuts per començar a menjar. A més, no embrutaràs quasi res, només la paella, així que després podràs recollir la cuina en un segon.

4. No necessites ingredients extra

Només un parell de bàsics: oli d’oliva o mantega per engreixar lleugerament la paella abans d’afegir-hi els fideus, mig got de vi blanc i aigua. Això sí, l’aigua ha d’estar calenta, per a no tallar la cocció dels fideus.

5. Sempre la tens a mà al rebost

El packaging de les fideuàs a la carta de Nomen és ideal per a guardar-ne varies a qualsevol racó del rebost, sempre que sigui fresc i sec. Vénen en paquets de 250 grams, perfectes per a 2 o 3 racions, envasats en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles. El paquet és rectangular i pots guardar-lo tant en horitzontal com en vertical (així quedarà com si fos un llibre, i a més en el lateral indica quina varietat és, per a que la localitzis ràpid). Perquè cada varietat de Nomen a la carta (n’hi ha 6, 2 fideuàs, 3 risottos i 1 sèmola de verdures) té un color diferent al lateral de la caixa.

Fideuà a la carta

6. Són una recepta ideal tant per al dinar com per al sopar

Tot i que poden ser un plat únic, pots acompanyar-les amb un entrant lleuger, com una amanida o una crema de verdures. Tingues en compte que només aporten 316 calories/100 grams, així que pots gaudir d’un plat deliciós, complet i saludable sense haver de patir per la dieta.

7. Les pots portar en tupper a la feina

I tant! Prepares la fideuà la nit anterior, la poses en un tupper, esperes a què es refredi i després la guardes a la nevera fins l’endemà. Només calentant-la uns minuts al microones tornarà a estar com acabada de fer.

8. Les pots personalitzar al teu gust

Per suposat, si vols, pots afegir a la teva fideuà a la carta Nomen altres ingredients per a aconseguir una recepta més teva i única. Per exemple, unes anelles de calamar o uns daus de sípia saltats, unes gambes o uns llagostins pelats (si els afegeixes uns 4 o 5 minuts abans d’acabar la cocció, pelats i nets, serà temps suficient per a què es coguin). Ets més de terra? Afegeix a la teva fideuà uns daus de pollastre marcats a la planxa, o una mica de conill o de salsitxa fresca. Altres ingredients que hi van genial són la carxofa, els xampinyons, els pèsols

9. Són la solució fàcil i còmode quan tens convidats

La fideuà és un plat típic de la nostra gastronomia que s’adapta a qualsevol moment. Pot ser un plat de diari ideal o una recepta de festa si vénen amics o familiars a casa. Com que cada paquet és per a 2 o 3 persones, fes comptes dels que sou i cuina tants paquets com sigui necessari. Amb un bon aperitiu abans de la fideuà a la carta Nomen no hauràs de cuinar res més.

10. Tens 2 gustos per escollir

Trobaràs la nostra fideuà a la carta disponible en dos gustos: fideuà barreja de bolets (rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, cep i moixernó) i fideuà de boletus, considerat el rei dels bolets, és un dels bolets comestibles més apreciats a la cuina gràcies al seu intens i deliciós gust, la seva textura suau i el seu delicat aroma a avellana. Una vegada hagis acabat de cuinar la fideuà, si vols que el resultat sigui més cremós, pots afegir-hi una nou de mantega i remenar, o unes llenques de parmesà.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *