Les millors receptes enviades pels nostres consumidors, esperem que t'agradin!
Primerament cuinarem el conill, que fregirem a la paella o recipient on hem de cuinar l’arròs. Abans el salpebrem i el fregim amb unes...
En una cassola gran saltegem les gambes i els calamarsons i tot seguit hi afegim el sofregit. Un cop el sofregit està daurat hi coem la...
Pelem, piquem i ofeguem la ceba amb oli, quan aquest estigui transparent, hi afegim els xampinyons nets, tallats i rentats i l’all...
Es bull l’arròs en abundant aigua amb la sal, els alls pelats sencers i el julivert durant 16 minutos. El colem i el deixem refredar...
Piquem la ceba, el pebrot, el tomàquet i l’all, pelem les gambes. Escalfem el fumet de peix. Escalfem l’oli i saltegem la sèpia...
Tallem l’albergínia a làmines fines. Les salem bé i deixem reposar 30 minuts. Tallem el xoriç en trossets. Posem el brou de...
Descubre toda nuestra gama de productos