Unir el millor del mar i el millor de la muntanya és un luxe per als amants de la gastronomia. I la recepta d’avui combina aquests aliments amb un ingredient perfecte: l’arròs. La varietat d’arròs que has de fer servir per fer un arròs caldós és el bomba, perquè té la capacitat d’absorbir a la perfecció tots els gustos dels ingredients amb els que es cuina i a la vegada mai no es passa ni s’enganxa, queda al punt.
Però dins dels arrossos bomba, n’hi ha un en especial que et farà triomfar amb les teves receptes d’arrossos caldosos, l’arròs bomba ideal caldosos de Nomen, una elaboració especial i única per l’arròs bomba, amb un comportament excepcional a la cuina. És un arròs molt ric en amilosa (conté un 23% d’amilosa i un 77% d’amilopectina), té una gran capacitat d’absorció del brou mantenint íntegra la seva textura i és més resistent a l’excés de cocció i al repòs.
Número de comensals: 4 persones
Temps d’elaboració: 1 hora
Alguns ingredients d’aquest arròs caldós són una mica cars, com el rap i les cloïsses, i també els llagostins frescos. Pots preparar un arròs igual de gustós i deliciós substituint-los per uns altres ingredients més econòmics, com musclos enlloc de cloïsses o qualsevol peix blanc de temporada enlloc de rap. També pots fer servir llagostins congelats o gambons per preparar aquesta recepta, només els has de deixar descongelar bé abans de cuinar-los.