Gaudeix dels productes de temporada amb aquestes delicioses receptes de primavera!
Fa uns dies parlàvem de la tornada dels aliments de primavera i, per això, avui et proposem algunes idees de com introduir-los en les teves receptes durant aquesta època de l’any. Treu paper i llapis i apunta aquestes 5 receptes de primavera que has de provar durant l’estació més colorida! Esperem que t’agradin!
Esperem que t’agradin!
1. Batut de maduixes
Ingredients per a 2 batuts (500ml):
- 10 maduixes
- 250 ml de llet
- 40g de nata per muntar (35% m.g.)
- 1 cullerada i mitja de sucre morè
Elaboració:
Renta i talla les maduixes per la meitat i col·loca-les en un recipient apte per a la batedora. Afegeix també la llet, la nata i el sucre. Bat fins que quedi tot ben barrejat i homogeni i llest! Fàcil i saborós.
2. Espàrrecs amb maduixots i alvocat
Ingredients per a 4 persones:
- 12 espàrrecs blancs
- 1 alvocat
- 1 ceba petita
- 12 maduixots
- 8 olives negres
- brots d’amanida
- oli d’oliva verge
- vinagre balsàmic de Mòdena
- pebre negre mòlt
- un polsim de sal
- romaní
- i una taronja
Elaboració:
Renta i talla els maduixots i la ceba en daus petits, col·loca-les en un bol, afegeix un rejolí d’oli d’oliva, sal i pebre. Reserva-ho. Desossa i lamina les olives. Pela i talla l’alvocat en làmines, retirant l’os.
Col·loca els espàrrecs, prèviament escorreguts i secs,al plat amb l’alvocat als seus extrems. Afegeix les maduixes i la ceba a la part superior al costat de les olives. Decora amb els brots d’amanida el contorn del plàtan, talla la taronja en trossos petits i afegeix-la als brots. Agrega un raig d’oli d’oliva verge i balsàmic de Mòdena, sal, pebre, romaní i llest!
3. Amanida amb llavors
Ingredients per 4 persones:
- ½ enciam
- 12 maduixes
- 1 alvocat
- 1 ceba
- 8 tomàquets cherry
- 2 pastanagues
- 3 ous
- 4 cullerades de llavors de carabassa i chia
- sal
- oli d’oliva verge
- i vinagre de Mòdena.
Elaboració:
Cuina els ous un una olla bullint durant 10 minuts aproximadament. Mentrestant, renta i trosseja les hortalisses i la fruita. Afegeix-les dins un bol. Pela els ous i trosseja’ls en porcions petites. Posa-ho al bol. Espolvoreja les llavors i amaneix al gust. Barreja bé, i llest!
4. Arròs amb tonyina
Ingredients per 4 persones:
- 4 rodanxes de tonyina
- 320g d’Arròs Thai Nomen
- 2 cullerades de llavors de sèsam
- 2 culleres de llavors de chia
- oli d’oliva verge
- i salsa de soia.
Elaboració:
Cou l’Arròs Thai Nomen en una olla durant 9 minuts. Mentre, cuina la tonyina en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Afegeix l’arròs a la paella, esqueixa la tonyina, afegeix les llavors de sèsam i chia, i salteja-ho tot junt durant 1 minut. Afegeix la salsa de soia, barreja-ho bé i llest!
5. Sèpia amb pèsols
Ingredients per 4 persones:
- 600g de sèpia
- 500g de pèsols frescos
- 2 cebes tendres
- mig got de vi blanc
- un got de brou de peix
- 3 dents d’all
- sal
- pebre mòlt
- i oli d’oliva verge
Per al brou de peix: 2 porros, 1 pastanaga, 1 pebrot verd, mig cap, espines i pells de rap o lluç, 1 litre d’aigua, sal i una fulla de llorer.
Elaboració:
Desgrana els pèsols i pica la ceba i l’all. Reserva. Neteja i talla la sèpia en quadrats i reserva-la per a més endavant. En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge, sofregeix la ceba juntament amb l’all. Quan la ceba comenci a estar daurada, afegeix la sèpia i després de 4 minuts afegeix el vi blanc. Deixa-ho un minut i afegeix el brou de peix. Quan comenci a bullir, tapa-ho, i deixa-ho 10 minuts a foc lent. Afeigeix els pèsols i deixa-ho cuinar 10 minuts més.
Per al brou de peix: Neteja les verdures i posa-les a coure en una olla amb l’aigua, un polsim de sal, el peix i el llorer. Quan comenci a bullir, deixa-ho coure a foc mitjà durant 20 minutos i vves treient l’escuma. Cola-ho i llest! El que no vagis a utilitzar pots congelar-ho per a futures ocasions.
Posa’t el davantal i assaboreix aquestes delicioses receptes de primavera. Aquesta primavera no deixis de cuidar-te!
Descubre toda nuestra gama de productos