Blog

Trucs per decorar la casa per Nadal

Comença el compte enrere per Nadal i ja no podem ajornar més el moment de decorar la casa a punt per a les celebracions que han de venir. Redecorar la llar i crear un ambient festiu és un dels millors moments del Nadal, per això ha de ser una tasca divertida que fer en família i un repte perquè cada any sigui millor que l’anterior.

Cada detall decoratiu compte!

El més important perquè tot quedi perfecte és treballar bé els detalls, ja que seran els que marcaran la diferència. No cal gastar molts diners en decoracions i, a més, sempre és una bona opció fer adorns propis, és més original i es reutilitzen coses que ja tenim per casa. Tot preparat? Comencem!

Decorar l’arbre de Nadal

Un dels focus d’atenció a l’hora de decorar la casa per Nadal és, sens dubte, l’arbre. Tenim molt estereotipat l’arbre de Nadal, però la realitat és que avui en dia n’hi ha per tots els gustos i colors, també en diferents mides que s’adapten a totes les llars i fins i tot n’hi ha que ja es venen adornats, per als més mandrosos. Tria el que més t’agradi i mans a l’obra!

Si hi ha alguna cosa que no pot faltar en un arbre de Nadal són les llums. Col·loca una o dues garlandes de llums de dalt a baix i al voltant de l’avet, si et ve de gust que cridi més l’atenció pots optar per llums en diferents colors, quedarà elegant i acollidor.

Tant per decorar l’arbre com la resta de la casa és important triar una combinació de dos o tres colors que combinin bé entre si, és una forma fàcil d’encertar i crear un ambient càlid, equilibrat i gens saturat.

Que no se’t oblidi l’estrella a la punta! A més, pots comprar neu artificial en aerosol per donar-li un toc nòrdic a l’arbre de Nadal. Per a la base pots muntar un petit Betlem, posar una manteta o preparar regals falsos per adornar i, a més, amagar el suport de l’arbre.

Una preciosa taula de Nadal

La taula principal és un dels punts més importants. Si bé és cert que no s’ha de recarregar ja que si s’utilitza cada dia ha de ser còmoda i pràctica, però uns tocs nadalencs faran molt a la casa. Aposta per unes estovalles discretes perquè el focus d’atenció sigui el centre de taula. Per al protagonista, podem apostar per una clàssica corona d’advent amb espelmes, encara que hi ha milers d’opcions. Una altra idea és posar una tira de llums a través de la taula i adornar al voltant amb pinyes, ramells o espelmes.

Plantes y ramells nadalencs per decorar la casa

La Ponsètia (també coneguda com Flor de Pasqua) és la reina del Nadal. Aquesta planta de fulles vermelles i verdes és perfecta per decorar la casa! Pots comprar-les en mida mini i col·locar-les en diversos racons o només una gran i crear un petit espai amb espelmes i altres decoracions. Això sí, intenta que tinguin llum natural tantes hores com sigui possible.

Una altra opció és fer-te amb vesc, pinyes, garlandes o ramells i posar-los en diferents racons de la casa. Per exemple, pots penjar-los en els poms de les portes o a les cadires de menjador.

Il·lumina la vetllada amb espelmes

Les espelmes són un imprescindible en la decoració nadalenca i les pots trobar de tots els estils, colors i formes. Crea petits racons en els quals hi hagi adorns, espelmes i ramells. I on no poden faltar és a taula, repartides o en un centre de taula, són ideals per amenitzar la vetllada i crear un espai acollidor.

 

Has pres nota dels consells per decorar la casa? Ara et toca a tu posar tot a punt per celebrar el Nadal! També pot interessar aquest article sobre receptes de postres per a aquest Nadal o aquest sobre com controlar l’alimentació durant les festes.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here