Curry, aprèn a utilitzar-lo a la teva cuina

Curry, aprèn a utilitzar-lo a la teva cuina

Nomen      28/10/2020

Pel seu gust intens, exòtic i lleugerament picant, el curry enganxa. Però justament perquè és fort, s’ha de saber utilitzar a la cuina, amb [...]

Postres amb farina d’arròs: sans i deliciosos

Postres amb farina d’arròs: sans i deliciosos

Nomen      21/10/2020

Has provat mai de preparar dolços amb farina d’arròs? És una bona alternativa a la farina de blat, la més habitual en rebosteria, perquè té [...]

10 claus per posar a punt el teu rebost

10 claus per posar a punt el teu rebost

Nomen      14/10/2020

Vols fer pollastre arrebossat i t’adones que no tens farina de galeta, o vols preparar un arròs com a acompanyament i quasi no et queda arròs… [...]

Descobreix els temps de cocció de l’arròs

Descobreix els temps de cocció de l’arròs

Nomen      07/10/2020

Bona part de l'èxit d'una recepta d'arròs n'és el punt de cocció. Perquè una paella amb l'arròs passat perd tot el seu encant, o un arròs [...]

La recepta del mes: cous cous de xai

La recepta del mes: cous cous de xai

Nomen      30/09/2020

Si hi ha un plat de la cuina marroquina que ha traspassat fronteres, és el cous cous (o cuscús, o cous-cous), una recepta típica de la gastronomia [...]

Amanides fàcils, com preparar-ne una per a cada dia

Amanides fàcils, com preparar-ne una per a cada dia

Nomen      23/09/2020

Comencem pel principi. Què és una amanida? Sembla una obvietat, pero avui en dia hi ha tantes receptes a les que anomenem “amanida” que potser [...]

3 menús per perdre pes després de l’estiu

3 menús per perdre pes després de l’estiu

Nomen      15/09/2020

Unes tapes amb una cerveseta ben fresca, un gelat a mitja tarda, unes copes després de sopar… L’estiu està per gaudir-lo, però pot ser que els [...]

Trucs per una paella perfecta

Trucs per una paella perfecta

Nomen      09/09/2020

De paelles n’hi ha per a tots els gustos: marinera (de peix i marisc), de camp (amb pollastre, conill, salsitxes…), de l’hort (amb [...]