Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

Categoria: Menjar asiàtic i oriental, Ideals per a tupper, Vídeo receptes
Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d'Arròs Thai Nomen
12 aletes de pollastre
2 cebes tendres
1 dent d’all
2 cullerades soperes de salsa de peix
Suc de ½ llima
70 ml de salsa de soja
50 ml de salsa de xili dolça
2 cullerades soperes de sucre integral
2 cullerades soperes de vinagre d’arròs
Oli d'oliva

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem.

2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre.

3. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la part blanca de les cebes tendres juntament amb la dent d’all, la salsa de peix, el suc de llima, la salsa de soja, la salsa de chili dolça, el sucre, el vinagre d’arròs i un bon rajolí d’oli d’oliva.

4. En una safata de pirex disposem les aletes de pollastre i les reguem amb la salsa anterior.

5. Coem les aletes a 160º C durant 20 minuts.

6. Donem la volta a les aletes i les coem durant 20-25 minuts més.

7. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar disposem una base d’arròs thai. A sobre hi posem les aletes de pollastre.

8. Acabem decorant amb una mica de la part verda de la ceba tendra i servim.

Comparteix-ho!