Arròs biryani

Categoria: Menjar asiàtic i oriental, Vídeo receptes
Arròs biryani
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

4 Vasets d'Arròs Basmati Nomen
1 ceba tendra
1 trosset de gingebre fresc
1 branca de canyella
½ cullerada de postres de cúrcuma en pols
2 claus d’olor
100 g de pèsols frescos
40 g de panses
20 g d’ametlles laminades
Menta fresca
Oli de girasol

EL·LABORACIÓ

1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits.

2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts.

3. Afegim el gingebre i coem durant un parell de minuts més.

4. Afegim els elements aromàtics; la branca de canyella, la cúrcuma i els claus d’olor, i coem durant un parell de minuts.

5. Afegim l’arròs i els pèsols frescos i coem tot junt durant un parell de minuts.

6. Rectifiquem de sal i pebre negre i retirem la canyella i els claus d’olor.

7. Apaguem el foc i afegim les panses i les ametlles laminades.

8. Emplatem i decorem amb unes fulles de menta fresca.

Comparteix-ho!