1. Posa l’aigua en un cassó fins que bulli, llavors aboca els dos sobres de flocs de puré i barreja bé amb unes varetes. Deixa que refredi una mica.
2. Prepara un motlle de silicona on vagis a fer el teu pastís.
3. Separa la meitat del puré de patates i amb ell, folra les parets del teu motlle amb paciència, ves xafant amb els dits perquè es vagi premsant bé.
4. Ara prepara el farciment, cou els ous, i pica’ls un cop estiguin tebis.
5. Pica tots els ingredients del farciment i afegeix ¼ del total del puré. Aquesta barreja serà el farciment.
6. Prepara la vinagreta i bat-la bé perquè quedi ben emulsionada.
7. Afegeix l’amaniment al farciment i remou perquè quedi ben repartit.
8. Posa la meitat del farciment a l’interior del motlle folrat amb el puré, ara posa a sobre una capa fina de puré de patates. Teníem reservat ¼ encara. No ho gastis tot, ja que necessitarem posar una capa més de puré al final.
9. Ara posem al motlle el farciment que ens quedava.
10. Per fi acabem amb una capa de puré de patates.
11. Embolica el motllo amb el pastís acabat, amb paper film. Dóna-li diverses voltes perquè quedi ben premsat.
12. Deixa que es refredi a la nevera unes 6 hores perquè el nostre pastís quedi ben compacte.
13. No afegeixis sal ni al farciment, ni a l’amaniment, ni al puré. El farciment és bastant saborós ja de per si i queda perfecte així.
14. Passat el temps, desemmotlla, i decora amb una mica de salmó fumat i unes fulles d’amanida. Bon profit!
Recepta d’Olga Navarro (Saragossa), Primer Premi Selecció del Jurat #ChefNomen2016 (Agost).
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y realizar estadísticas. Más información en el siguiente enlace.
Funcional
Sempre actiu
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares.