Blog

5 receptes lleugeres i ràpides per a l’estiu amb Qualitat 1 Minut de Nomen

A l’estiu, quan fa tanta calor, no ve de gust passar hores a la cuina. Tampoc resulten atractius els plats massa contundents, pesats o difícils de digerir.

Per aquest motiu, avui us proposem 5 receptes lleugeres, ràpides i saludables per a preparar qualsevol dia de la setmana. Són ideals per al cap de setmana, però també per a portar a la feina en un tupper.

Hi ha opcions fredes i calentes, totes delicioses i amb un ingredient en comú: l’arròs.

1. Amanida d’arròs integral, tomàquet i mozzarella

Per a preparar aquesta amanida necessitarem… menys de 15 minuts! L’arròs integral és el de Qualitat 1 Minut de Nomen i serà el primer que hem de fer perquè per afegir-lo a l’amanida ha d’estar fred.

Mentrestant, tallem a trossos la resta d’ingredients de l’amanida: tomàquet, cogombre i ceba. Finalment, només hem de barrejar-los tots, junt amb les olives, les boletes de mozzarella i l’alfàbrega, amanir al gust, i a taula!

2. Bibimbup (bol tailandès d’arròs, verdures i ou)

Aquest plat únic t’encantarà! Inclou tots els nutrients que necessites (els hidrats de carboni de l’arròs, la fibra dels vegetals i la proteïna de l’ou), i per a preparar-lo fem servir Arròs Vaporitzat Ràpid, un arròs vaporitzat de Nomen que només necessita 8 minuts de cocció.

El bibimdup és un plat típic de la gastronomia tailandesa i el seu nom significa arròs barrejat. Els diferents ingredients es distribueixen i quan es posa a taula es mesclen. L’ou ferrat, amb la clara líquida, li dona una textura deliciosa.

3. Saltat d’arròs basmati, pollastre, xampinyons i gambes

La recepta que proposem és molt completa i només necessitaràs una paella per a preparar-la. Bé, una paella i el microones, perquè per tal que sigui realment ràpida, pots fer servir arròs precuinat com el dels vasets Qualitat 1 Minut de Nomen.

El pollastre, idealment pit de pollastre, serà el primer que saltarem perquè és l’ingredient que triga més a coure’s. Encara que si el talles a trossos ben petits, es farà abans. Els xampinyons, tallats a quarts, i les gambes es poden afegir quan el pollastre ja hagi canviat de color, i en 3 o 4 minuts estaran llestos.

El darrer pas serà afegir-hi l’arròs i remenar-los amb una espàtula per tal que tots els ingredients quedin ben barrejats. Ah! i un toc de salsa de soja hi queda força bé.

4. Tomàquets farcits d’amanida d’àrròs

Una recepta 100% estiuenca. Fresca, lleugera i deliciosa. Per a preparar-la necessites uns tomàquets grans i carnosos, per exemple de les varietats cor de bou i monterosa. Talla la tapa superior dels tomàquets, i amb una cullera, buida una mica de polpa del seu interior.

Barreja la polpa dels tomàquets amb daus de gall dindi, daus de formatge, ruca, palets de cranc a trossets, olives farcides picades i una mica de maionesa. Afegeix el nostre ingredient estrella, l’arròs (pots fer servir qualsevol varietat de Qualitat 1 Minut de Nomen), però espera que estigui completament fred per a barrejar-lo amb els altres ingredients.

5. Hamburgueses d’arròs i cigrons al curri

Vols un plat vegà que sigui lleuger, econòmic i ràpid de preparar? T’interessa continuar llegint. La proposta és molt senzilla: 2 vasets d’arròs rodó Qualitat 1 Minut de Nomen, 1 pot de cigrons i una mica de curri en pols.

Mentres l’arròs s’escalfa al microones, escorre els cigrons i tritura’ls una mica amb el seu suc de conserva i el curri en pols, sal i pebre al gust, fins a obtenir una pasta espessa i mal·leable. Després, afegeix l’arròs i remena per a integrar-lo.

Per a coure aquestes hamburgueses només hauràs de marcar-les lleugerament en una paella amb una mica d’oli. Aquest darrer pas només té la finalitat de donar un toc torrat a les hamburgueses, perquè en realitat tots els ingredients ja són cuits.

 

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here