Bibimbup

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
Bibimbup
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d’Arrozísimo Ràpid Nomen
12 bolets shitake
50 g de brots de soja
100 g d’espinacs frescos
4 ous
2 pastanagues
1 cullerada sopera de sèsam
1 cullerada sopera de salsa picant de xili
Salsa de soja
Oli d'oliva
Oli de sèsam

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem.

2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem.

3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els brots de soja durant un parell de minuts. Afegim una mica de salsa de soja i reservem.

4. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. Afegim una mica de salsa de soja i reservem.

5. Coem els ous a mode d’ou ferrat i reservem.

6. Tallem les pastanagues a bastons prims i petits. Reservem.

7. Saltem les algues amb una mica d’oli d’oliva i reservem.

8. En una paella posem un rajolí d’oli de sèsam i afegim l’arròs i la salsa de xili. Coem tot junt durant un parell de minuts.

9. Muntem el plat disposant una base d’arròs i anem col·locant els diferents elements a sobre; els bolets, els brots de soja, els espinacs, l’ou i les pastanagues.

10. Finalment decorem amb una mica de llavors de sèsam i servim.

Comparteix-ho!