1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem.
2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem.
3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els brots de soja durant un parell de minuts. Afegim una mica de salsa de soja i reservem.
4. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. Afegim una mica de salsa de soja i reservem.
5. Coem els ous a mode d’ou ferrat i reservem.
6. Tallem les pastanagues a bastons prims i petits. Reservem.
7. Saltem les algues amb una mica d’oli d’oliva i reservem.
8. En una paella posem un rajolí d’oli de sèsam i afegim l’arròs i la salsa de xili. Coem tot junt durant un parell de minuts.
9. Muntem el plat disposant una base d’arròs i anem col·locant els diferents elements a sobre; els bolets, els brots de soja, els espinacs, l’ou i les pastanagues.
10. Finalment decorem amb una mica de llavors de sèsam i servim.
Descubre toda nuestra gama de productos