Blog

Amb Nomen, convidar a casa és més fàcil: paella, fideuada o arròs negre

Decidir què cuinar quan tens convidats a casa pot ser un mal de cap. El més complicat no és comprar ni cuinar, sinó pensar el plat que prepararàs perquè agradi a tothom.

Una vegada has decidit la (o les) receptes, toca fer la llista dels ingredients i comprar-los. I, el dia del dinar, matinar una mica per a endreçar la casa i passar una bona estona a la cuina. No sembla un pla molt divertit, i si a més prepares alguna cosa que hagis d’acabar just abans de servir, et perdràs la major part de la festa.

Una vegada més, Nomen ve a rescatar-te. Perquè amb els seus plats preparats, tot és molt més senzill. No necessitaràs ingredients extra, embrutaràs poquíssim la cuina i en 15 minuts tindràs el dinar a punt. I no un dinar qualsevol: un plat de sabor 100% mediterrani, tradicional, amb els millors ingredients i que sempre queda deliciós.

Plats mediterranis llestos en pocs minuts

Tens 3 opcions per escollir: paella, fideuada o arròs negre. Els plats preparats de Nomen estan pensats per a 3 o 4 racions. Sou més colla? Només hauràs de fer el doble de quantitat (o el que necessitis).

En qualsevol dels tres plats hi trobaràs tot allò imprescindible per a preparar-los dins el paquet de Nomen. Per un cantó hi ha una llauna amb el brou i per l’altre, una bosseta amb l’arròs o els fideus.

  • Paella: 590 grams de brou de peix i marisc en llauna i una bossa d’arròs extra de 280 grams. Necessita 15 minuts de cocció i 5 minuts de repòs. Si vols enriquir-la, quan hagin passat 10 minuts des de que hagi arrencat el bull, pots afegir-hi uns musclos o unes cloïsses. També unes gambes marcades a la paella.
  • Fideuada: el paquet inclou una llauna de brou de 590 grams i una bosseta de 250 grams de fideus. Aquesta és la recepta més ràpida: estarà a punt en només 11 minuts! I si vols donar-li un plus, pots afegir-hi una mica de calamar o de sípia saltejats, algun marisc (musclos, tallarines, gambes, escamarlans, llagostins…). Una mica d’allioli o una maionesa amb all, més suau, posaran el toc final al teu plat. En el darrer moment, posa-la un parell de minuts al forn i el resultat serà excepcional.
  • Arròs negre: l’arròs negre preparat de Nomen es presenta en un envàs amb una llauna de brou de 600 grams, una bossa de 280 grams d’arròs extra i una bosseta de tinta. Quan de temps necessitaràs per a cuinar-lo? Només 15 minuts + 5 de repòs. Vols donar-li el teu toc personal? Afegeix-li uns xipirons lleugerament saltats quan quedin uns 8-10 minuts per a acabar la cocció. I serveix també l’arròs negre amb una maionesa amb all o, si ets de gustos potents, amb un allioli autèntic (només oli i all).

Entrant i postres per a acompanyar la paella, la fideuada o l’arròs negre de Nomen

Tant la paella com l’arròs negre i la fideuada són plats complets que només necessitaràs acompanyar d’una amanida de crudités i una peça de fruita o un iogurt si és un àpat d’un dia qualsevol.

El cap de setmana, o si tens convidats, pots lluir-te una mica més i preparar un bon aperitiu (una mica de formatge, olives, patates fregides o els snacks que més t’agradin, unes minibroquetes de tomàquet i mozzarella amb orenga, uns seitons en vinagre…). També una amanida o una crema de verdures poden ser un bon entrant. I, de postres, si no vols cuinar, pots servir una bola de gelat en una tulipa de galeta. Si vols sorprendre els teus convidats amb un postre casolà, un flam d’ou o una mousse de xocolata són receptes fàcils que pots deixar fetes el dia abans.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here