Decidir què cuinar quan tens convidats a casa pot ser un mal de cap. El més complicat no és comprar ni cuinar, sinó pensar el plat que prepararàs perquè agradi a tothom.
Una vegada has decidit la (o les) receptes, toca fer la llista dels ingredients i comprar-los. I, el dia del dinar, matinar una mica per a endreçar la casa i passar una bona estona a la cuina. No sembla un pla molt divertit, i si a més prepares alguna cosa que hagis d’acabar just abans de servir, et perdràs la major part de la festa.
Una vegada més, Nomen ve a rescatar-te. Perquè amb els seus plats preparats, tot és molt més senzill. No necessitaràs ingredients extra, embrutaràs poquíssim la cuina i en 15 minuts tindràs el dinar a punt. I no un dinar qualsevol: un plat de sabor 100% mediterrani, tradicional, amb els millors ingredients i que sempre queda deliciós.
Tens 3 opcions per escollir: paella, fideuada o arròs negre. Els plats preparats de Nomen estan pensats per a 3 o 4 racions. Sou més colla? Només hauràs de fer el doble de quantitat (o el que necessitis).
En qualsevol dels tres plats hi trobaràs tot allò imprescindible per a preparar-los dins el paquet de Nomen. Per un cantó hi ha una llauna amb el brou i per l’altre, una bosseta amb l’arròs o els fideus.
Tant la paella com l’arròs negre i la fideuada són plats complets que només necessitaràs acompanyar d’una amanida de crudités i una peça de fruita o un iogurt si és un àpat d’un dia qualsevol.
El cap de setmana, o si tens convidats, pots lluir-te una mica més i preparar un bon aperitiu (una mica de formatge, olives, patates fregides o els snacks que més t’agradin, unes minibroquetes de tomàquet i mozzarella amb orenga, uns seitons en vinagre…). També una amanida o una crema de verdures poden ser un bon entrant. I, de postres, si no vols cuinar, pots servir una bola de gelat en una tulipa de galeta. Si vols sorprendre els teus convidats amb un postre casolà, un flam d’ou o una mousse de xocolata són receptes fàcils que pots deixar fetes el dia abans.